Celebklub

Horváth Grétát váratlan meglepetés érte

rtl.hurtl.hu

2016. június 14. 19:00

Gréta - aki jelenleg az Éjjel-Nappal Budapest csapatát erősíti - elég aktív közösségi életet él, és nincs olyan nap, hogy ne örvendeztetné meg rajongóit egy bájos fotóval vagy videóval.

A barna szépség az RTLII Szelfi című műsorában tűnt fel egy évvel ezelőtt. A modell saját életéről forgatott videónaplót egy kézi kamera segítségével, őszinte élettörténetével pedig hamar a nézők szívébe lopta magát.

Egy igazán karakán, erős nőt ismerhettünk meg a személyében, aki nem riad meg semmitől, bátran szembenéz a magánnyal, és mindent megtesz kisfia boldogságáért. Saját elmondása szerint azért mondott igent a felkérésre, hogy segítsen azoknak, akik egy cipőben járnak vele.

„Annyi mindenen átmentem az elmúlt egy évben, hogy elindult bennem egy közlésvágy. Ijesztő dolgokat is felfedeztem. Szerintem a hasonló szituációban lévő hölgyeknek mankót tudok nyújtani

A műsor óta Nikosz és Gréta útjai kettéváltak, a fiatal anyuka pedig egyedül neveli Filkót. A gyönyörű Gréta a sminkelésen kívül az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozatának, az ÉNB-nek az egyik főszereplője, így - a rajongók legnagyobb örömére - gyakran posztol sorozatbeli párjával, Marcival is képeket Instagram oldalára.

 

Korábban írtunk arról, hogy őt sem kerülte el a popsirázós Rihanna-láz, és anno egy igen rendhagyó twerkelős kisfilmmel dobta fel rajongói napját, de szívesen készít házi sminkelős videókat is.

Gréta legutóbbi Insta-videója első ránézésre egy átlagos autóban tombolós szösszenet, ám a sofőr megunta a szépség magánszámát, és véget vetett a lány magánszámának...

„Kértem egy szelet süteményt az autókázás alatt. Kaptam....!!!!”


Forrás: Facebook, Instagram

#Celebklub#horváth gréta#énb#Éjjel-Nappal Budapest#meglepetés#rtl#RTL Klub#szelfi

Címlapról ajánljuk