Celebklub

Ezek okozhatták Prince halálát? – Nyomoztunk!

rtl.hurtl.hu

2016. április 25. 15:00

A popsztár váratlan távozása mindenkit lesújtott. Sokan találgatták, hogy mi történhetett, így mára rengeteg hír kapott szárnyra az énekes halálával kapcsolatban.

A hétszeres Grammy-díjas énekes 1958. június 7-én látta meg a napvilágot Prince Rogers Nelson néven. Semmi csoda sincs abban, hogy őt is beszívta a zenevilág, hiszen édesapja dzsesszzongorista volt, édesanyja pedig énekesnő. A kis zseni már hétévesen zongorázott, és bármilyen dallamot leutánzott, amit meghallott.

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

A gyorsan jött hírnév viszont igen megterhelő lehet, számtalan példa mutatja, nem könnyű feldolgozni a népszerűséget. Többek között sajnos ez történhetett a Purple Rain sztárjával is. Az énekes dílere szerint Prince világéletében félt a tömegtől, lámpaláztól szenvedett, és ha ez mind nem lenne elég, a folytonos megfelelési kényszere olyan erős szorongásokat idézett elő nála, hogy eszméletlen sok fájdalomcsillapítót, és nyugtatót tömött magába, – józanul – szinte sosem állt színpadra.

 

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

A popsztár sógora is megszólalt az ügyben. Állítása szerint az énekes annyira túltolta egyik kapszuláját, hogy végül már álmatlanság gyötörte, emiatt pedig majdnem egy hétig nem aludt a halála előtt. Mindenközben a madarak sajnos azt is csiripelik, hogy Prince nem vette meg a drogokat sem, főleg a kokaint.

 

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

A popsztár halála megrázta az egész világot, rengetegen nyilvánították ki fájdalmukat, és szeretetüket mind a hazai, mind a külföldi sztárvilágban. Kattints IDE és olvasd el, hogy ki, hogyan búcsúztatta az énekest.

 

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

Hogy miben rejlett a művész sikere, és zsenialitása? Egyfelől abban, hogy mindent tiszta szívből és teljes erőbedobással csinált, másrészről pedig a zenei újításai repítették őt az egekbe, például mikor a fekete zenéhez keverte a rockot, és a popot...

 

 

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on

 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta az énekes halálát, egy viszont biztos, már most hiányzik színes, és káprázatos egyénisége. Hamvait szűk családi körben helyezték örök nyugalomra.

Forrás/Képek: Daily Mail, Instagram

 

#Celebklub#drog#halál#tragédia#gyász#gyógyszerek#félelem#siker#énekes#prince#prince halála#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk