Cápák között

Vízkőtelenítő találmánnyal és fiatalító vitaminnal fogtak Cápát maguknak a vállalkozók

rtl.hurtl.hu

2024. február 4. 19:40

A Cápák között 7. évadának 5. részében a feltaláló apuka, Baumann László saját találmányával, a Flodravinnel győzte meg a Cápákat, a közgazdász-gyógyszerész páros pedig egy innovatív étrendkiegészítővel, a MyCellen vállalkozásukkal. Jánosi Levente megosztotta a befektetőket villanypásztor üzletével, így üres kézzel távozott, viszont az 52 éves tanár influenszer, Prievara Tibor több felajánlást is kapott MotiMore alkalmazására a Cápáktól, akik ezzel is támogatnák a magyar oktatást.

Lányai forrasztják a feltaláló apuka találmányát – speciális elektromos térrel harcolnak a vízkő ellen

Baumann László és Baumann Eszter Izolda családi vállalkozásukkal, a Flodravinnel érkeztek a Cápák elé. Vízkőképzést gátló és mentesítő készülékük olyan környezetbarát termék, amivel megakadályozzák a víz kikristályosodását, ezzel jelentős energia- és pénzmegtakarítást eredményezve a fogyasztóknak. A vállalkozók 80 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól, amiért cserébe 20% tulajdonrészt kínáltak a cégükből.

 

Milliárdos árbevételű cégét hagyta hátra egy kutatás miatt a Flodravin feltalálója

Minél jobban megismerték a befektetők Baumann László vállalkozását, annál kevésbé értették, hogy mi történt vele az elmúlt tíz évben. „Téged pénzzel nem lehet megfogni, ugye?” – vonta le a következtetést Moldován András, majd kiderült, hogy a pénzügyeket inkább az anyuka intézi a családi cégben. Végül Sárospataki Albert ajánlatot tett, így egy Cápa segítségével éleszthetik újra az egykor sikeres vállalkozást.

 

Az ALF Tini Felügyelet sikersztorija: „Van, amikor nem kell 100 milliókat odaadni ahhoz, hogy egy vállalkozás túllendüljön”

A Cápák között 5. évadában ismerhettük meg Sándor László vállalkozását, amivel azonnal megnyerte a befektetőket. Habár ajánlatot nem kapott a Cápáktól, Lakatos István és Balogh Levente 1-1 millió forinttal támogatta a tiszteletreméltó kezdeményezést.

 

„Te vagy az egyik fény az éjszakában a magyar oktatásban” – Balogh Petya ismeri a MotiMore alkalmazás megálmodóját

Az 52 éves Prievara Tibor angolt tanít diákjainak. 13 évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni az oktatástechnológiai alkalmazásával, amivel a tanításról tanulásra helyezhetik a fókuszt, és a tanuló folyamatos visszajelzést kaphat az egyéni fejlődéséről. Tibor szeretné meghódítani a külföldi piacot is ezzel az applikációval, amihez elkötelezett partnert keres, akinek 10% tulajdonrészt ajánlana 20 millió forintért cserébe.

 

Sárospataki Albert és Balogh Petya befektetés helyett felajánlással támogatja a MotiMore tanulóit

„Bárcsak ennyire fantasztikus emberekkel lenne tele Magyarország!” – Sárospataki Albert szívügyének érzi az oktatást, ezért felajánlotta adója 1%-át, illetve egy éven keresztül kifizeti 1000 gyerek MotiMore rendszerhasználati díját.  A Cápa után Balogh Petya is vázolta, hogyan tudja segíteni Prievara Tibor vállalkozását.

 

Tíz évesen csinálta első elektromos készülékét a villanypásztor influenszer

Jánosi Levente egy erdélyi kisfaluból érkezett a Cápák elé, hogy bemutassa saját fejlesztésű termékét. Elmesélte, hogy nehéz gyerekkora volt, szülei állattenyésztéssel foglalkoztak, ami nem egyszerű feladat a medvék lakta vidéken. Miután tíz évesen megoldotta a család biztonsági problémáját, szeretett volna kitörni a szűkös körülményeiből. Elkezdett tanulni, hogy továbbfejlessze terméket, amire olyan nagy lett a kereslet, hogy állítása szerint már nem tud eleget tenni a megrendeléseknek. Nexon Farm vállalkozásához új céget alapítana, melyből most 10% tulajdonrészt ajánlott fel 2 millió euróért a Cápáknak.

 

„Nem tudok a régi cégemből egy fikarcnyit se adni” – a villanypásztor influenszer kiverte a biztosítékot a Cápáknál

A Nexon Farm vállalkozója, Jánosi Levente megosztotta a befektetőket a Cápák között stúdiójában. Moldován András és Sárospataki Albert úgy érezte, hogy hülyét csinál belőlük az influenszer. Velük ellentétben Balogh Petya és Dr. Varga Eszter komolyan vették Leventét, de befektetés helyett inkább tanácsadót javasoltak a villanypásztor vállalkozás külföldi terjeszkedéséhez.

 

Öregedést lassító vitamint hoztak a Cápáknak a MyCellen vállalkozói

A közgazdász Széchenyi Martin és a szakgyógyszerész Dr. Krékits Gábor is orvos családból származik. Szüleik az egészséges életmódra nevelték őket, így elmondható, hogy beleszülettek a gyógyítás világába. A Cápákhoz új generációs vitaminokkal érkeztek, ugyanis két terméket is szeretnének létrehozni a közeljövőben, illetve PR megjelenésre is szükségük lenne – ehhez pedig 6 millió forintra lenne szükségük, 10% tulajdonrészért cserébe.

 

Balogh Levente kipróbálta a fiatalító vitamint, amire három másik Cápa is ráharapott

Széchenyi Martin és Dr. Krékits Gábor étrendkiegészítője olyan hatóanyagot tartalmaz, mely képes lehet befolyásolni az öregedési folyamatokat. A MyCellen vállalkozóinak elhivatottsága és termékük minősége annyira meggyőzte a Cápákat, hogy négyen is szerettek volna beszállni ebbe az üzletbe.

 

#Cápák között#rtl#cápák között összefoglaló#összefoglaló#5. rész#flodravin#motimore#nexon farm#mycellen#vízkő#oktatás#applikáció#villanypásztor#influenszer#tanár#találmány#étrendkiegészítő#vitamin#moldován andrás#dr. varga eszter#balogh petya#balogh levente#sárospataki albert#befektetés

Címlapról ajánljuk