Cápák között

Hatalmas vita robbant ki Orbók Ilona és Moldován András között, Lakatos István pedig majdnem fejest ugrott a húsleves bizniszbe

rtl.hurtl.hu

2024. január 14. 19:40

A Cápák között vállalkozói 500 milliós húslevesel, 300 milliós ajánlattal és felbecsülhetetlen értékű emlékekkel érkeztek a befektetőkhöz az üzleti showműsor 7. évadának 2. adásában. Volt olyan vállalkozás, amibe három Cápa is be akart fektetni, azonban az üzletkötés ezúttal nem ment gördülékenyen, mivel Orbók Ilona és Lakatos István ajánlata heves indulatokat váltott ki Moldován Andrásból.

Húslevessel szeretné levenni a lábukról az éhes Cápákat Varga László

Az éhes Cápák mindig harapósabbak, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy azt egy vállalkozó szeretné. Varga László úgy gondolja, inkább biztosra megy – előbb megeteti a Cápákat és csak utána tér rá az üzleti kérdésekre.

 

„Ez egy 500 milliós húsleves” – összegezte Moldován András Varga László ajánlatát

Varga László, a húslevesek szerelmese régóta keresett egy olyan helyet a fővárosban, ahol elvitelre tudja kérni kedvenc ételeit. Azonban a kitartó kutatás ellenére sehol sem talált az ízlésének megfelelő konyhát, innen jött a saját vállalkozásának ötlete. A Húsleves és Társai egy elviteles hely, ahol egy vasárnapi ebéd menüjének minden fogása megtalálható. László a Cápákhoz 40 millió forintért jött, amiért cserébe a cégéből 8% tulajdonrészt ajánlott fel.

 

Lakatos István beszállt volna a húsleves bizniszbe, de Varga László visszautasította

Varga László, a Húsleves és Társai alapítója a Cápák segítségével szerette volna Budapest minden kerületében elérhetővé tenni a vasárnapi ebédek ízvilágát idéző ételeket. A befektetők többsége azonban csak László húslevesére harapott rá, az ajánlatára nem.

 

Eljegyzésük emlékével kínáltak üzletet a Cápáknak a fiatal házasok

A fiatal házasok, Detkó-Rostás Imola és Detkó Dávid közös szerelemprojektje, az Emlékvilág 2019-ben indult. A Cápák elé legújabb termékükkel, a hangosképpel érkeztek, hogy bebizonyítsák az ajándékozás piacán is lehet még újat mutatni. Molly és Dávid célja, hogy friss vállalkozásuk minél rövidebb idő alatt nagy sikereket érjen el. Ehhez a Cápáktól 7 millió forint befektetést kértek, 10% részesedésért cserébe.

 

Orbók Ilona felhúzta magát az Emlékvilág vállalkozóin, visszavonta az ajánlatát

Detkó-Rostás Imola és Detkó Dávid hangoskép terméke első hallásra nem győzte meg a befektetőket. Azonban a házaspár elkötelezettsége és akaratereje lenyűgözte a Cápákat, ezért dig  Moldován András és Orbók Ilona közös ajánlatot tett, de Molly és Dávid reakciója után a befektető kiszállt az üzletből.

 

Gecse Márton egy 14 milliárd dolláros iparág kapuit nyitotta meg a Cápák előtt

Gecse Márton fiatalon került ügyvezetői pozícióba az édesapja robotikai cégénél, azonban hamar ráérzett az üzleti élet dinamikájára. Marci célja, hogy édesapját túlszárnyalva, a Cápák segítségével egy magasabb szintre emelje az AI-Robitics vállalkozását, mely logisztikai robotokkal foglalkozik. Ehhez 300 millió forintot kért a befektetőktől 10% részesedésért cserébe.

 

Három Cápa is ráharapott Gecse Márton 300 milliós ajánlatára

Gecse Márton olyan meggyőzően mutatta be az édesapjával közös családi vállalkozását, hogy a Cápák közül három befektető is azonnal ajánlatott tett neki. Ráadásul a befektetők közül ketten nem csak az AI-Robotics cégbe fektetett volna be, hanem Marci édesapjának cégcsoportjába. Az ajánlatok után Moldován András hevesen vitába szállt Lakatos Istvánnal és Orbók Ilonával.

 

Cápatámadás a stúdióban: Moldován András szerint alpári volt Orbók Ilona üzleti ajánlata

Gecse Márton AI-Robotics vállalkozásából három Cápa is szeretett volna egy nagyobb részt harapni. Orbók Ilona és Lakatos István ajánlata heves indulatokat váltott ki Moldován Andrásból, aki mindkét cápatársát kemény szavakkal kritizálta.

 

A Giggle megnyitotta a Cápák előtt az alkalmi munkák piacát

Birizdó Ádám és Sebestyén Ádám mindketten a jól fizető állásaikat hagyták ott, hogy együtt megvalósítsák közös vállalkozásukat. A Giggle applikációval szeretnék átírni az alkalmi munkák piacát, céljuk megvalósításához pedig a Cápák segítségét kérték. A vállalkozók 65 millió forint befektetés reményében érkeztek, melyért cserébe 4% részesedésért kínáltak.

 

Moldován András és Balogh Petya együtt kóstolnak bele az alkalmi munkák világába

Sebestyén Ádám és Birizdó Ádám vállalkozása, a Giggle már több befektetői körön is átesett. A vállalkozók 65 millió forintot kértek a Cápáktól 4%-ért cserébe, de végül két nagyhalat is fogtak, ami végül többe került nekik.

 

 

#Cápák között#rtl#összefoglaló#orbók ilona#moldován andrás#lakatos istván#2. rész#giggle#húsleves és társai#ai robotics#befektetés#ajánlat#üzlet#cápák között összefoglaló

Címlapról ajánljuk