Bulvár

Ezek a hírességek lesznek a Fort Boyard – Az erőd játékosai

rtl.hurtl.hu

2024. május 21. 12:49

2024-ben érkezik az RTL-re a Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, kik azok a hírességek, akik vállalkoznak arra, hogy részt vegyenek egy igazán különleges kihívásban.

A Fort Boyard – Az erőd nem ismeretlen a nézők számára, hiszen egy elismert és izgalmas nemzetközi formátumról van szó. A műsor idén az RTL-en lesz látható, és az egész családnak garantált szórakozást nyújt majd.  A játékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett “vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek egymással.

Hamarosan Franciaországban elkezdődik a kalandos és mesés Fort Boyard – Az erőd forgatása. A játékosok már tűkön ülve várják, hogy elutazzanak a különleges építményhez és próbára téve a bátorságukat, ügyességüket megküzdjenek egymással és az erőd védelmezőivel. A megmérettetés előtt pedig már az is kiderült, hogy Istenes Bence lesz Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője, mellette pedig Janklovics Péter lesz, aki az erőd kincsének védelmezőjeként nehezíti meg a játékosok dolgát.

Ezek a hírességek lesznek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

A hírességek az erődben csapatokra osztva fogják próbára tenni az ügyességüket:

Dobos Evelin, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Varga Ádám,
Schumacher Vanda, Smaltig Dalma, Molnár Zsolt, Henry Kettner, 
Gyenesei Leila, Fluor, Diaz, Járai Máté,
Molnár Nini, Szorcsik Viki, Szécsi Zoltán, Varga Viktor,
Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Noé Viktor,
Nagy Alex, Szőke Rebi, Boráros Gábor, Solti Ádám,
Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Eckü, Mentha,
Kocsis Alexandra, Hunyadi Donatella, Kozma Dominik, Szalay Bence.

A csapatok sorsának alakulásában pedig a következő játékosoknak is szerepük lesz: Járai Kíra, Balázs Merci, Bogdányi Titanilla, Sápi Vivi, Singh Viki, Szegedi Fecsó, LilFrakk, Vásáry André.

Ezek a hírességek lesznek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

A hírességek komoly, mégis szórakoztató és egyben felejthetetlen kihívás elé néznek. Az pedig, hogy pontosan miként mérik össze az erejüket a kincsért, hamarosan kiderül A Fort Boyard – Az erőd műsorából.

 

#Bulvár#műsor#istenes bence#showműsor#Fort Boyard - Az erőd#janklovics péter#dobos evelin#janicsák veca#kocsis tibor#varga ádám#schumacher vanda#smaltig Dalma#molnár zsolt#henry kettner#gyenesei leila#FLuor#diaz#járai máté#molnár nini#szorcsik viki#szécsi zoltán#varga viktor#bódi sylvi#németh kristóf#frohner fecó#noé viktor#nagy alex#szőke rebi#boráros gábor#solti ádám#fésűs nelly#horváth csenge#eckü#mentha#kocsis alexandra#hunyadi donatella#kozma dominik#szalay bence#járai kíra#balázs merci#bogdányi titanilla#Sápi Vivi#singh viki#szegedi fecsó#lilfrakk#vásáry andré

Címlapról ajánljuk