Bulvár

Szorcsik Viki az Orbán Viktorral közös fotójáról: Kiváló felmérés volt az ország mentális állapotáról

rtl.hurtl.hu

2024. május 30. 17:01

Szorcsik Viki színésznőhöz rengeteg visszajelzés érkezett, miután a miniszterelnökkel közös képet posztolt. 

Korlátozottan elérhető Instagram-sztoriban osztott meg Szorcsik Viki egy 15 évvel ezelőtti fotót, amelyen Orbán Viktorral ül egy asztalnál, szúrta ki a 24.hu. Az évfordulós fotóhoz csak annyit írt: „Milyen fiatalok voltunk és szépek!”

Az emléket a követői közül nagyon sokan nagyon komolyan vették, Szorcsik pedig később újabb sztoriban üzent a kommentelőknek: „Kedves hölgyeim és uraim! Őrizzük meg a hidegvérünket, nyugalmunkat és legfőképp a humorunkat, mert anélkül nem igazán érdemes élni” – írta a posztban, amit péntek délelőttig lehet megnézni az Instagramon. Hozzátette:

Köszönöm a rengeteg visszajelzést az előző kép láttán, kiváló felmérés volt az ország mentális állapotáról. Pedig csak egy meglepetés születésnapi köszöntőt kaptam anno, ami feljött tegnap emlékként… nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni.

Szorcsik Viki korábban a Reggeliben beszélt arról, hogy tavaly szerepelt egy realityben, amiben összetűzésbe keveredett az egyik szereplőtársával. Szerinte a sajtó nagyon ártalmas tud lenni, és nagyon rosszul viseli, hogy egy teljesen hamis képet festenek róla. A legrosszabbul mégis az esik neki, amikor a kommentelők a már elhunyt öccséről, vagy anyukájáról, apukájáról írnak bántó dolgokat:


Nyitókép: RTL / MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

#Bulvár#szorcsik viki#orbán viktor#emlék#fotó#instagram#követő#kommentelő

Címlapról ajánljuk