Bulvár

Frohner Fecó 32 éve tartó veretlenségi sorozata szakadt meg a Fort Boyard – Az erőd helyszínén

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. május 29. 12:22

Megérkeztek az első játékosok a Fort Boyard – Az erőd forgatási helyszínére, Franciaországba. A hírességek már most nagyon izgatottan készülnek a kihívásokra.

Elkezdődött a Fort Boyard – Az erőd című műsor forgatása, a hírességek pedig szerencsére meg is osztottak néhány pillanatot ebből. 

Kocsis Tibor egy csoportképpel hangolt:

Van egy ilyen mondás: vigyorog, mint akit a Fort Boyardba visznek. Vagy nem is így van a mondás? Egy biztos: a forgatás végén kiderül, mi marad a vigyorból

– írta a kép alá.


Az érkezés után Frohner Fecó és Varga Ádám kellemetlen helyzetbe kerültek, megszerezték első harci sérüléseiket. A rövid ideig látható Instagram-történetükben csak ennyit írtak az esetről:

Első bibi

Frohner Fecónak azonban itt nem ért véget a pechsorozata. Istenes Bence elverte pingpongban, ahogyan az a műsorvezető sztorijában is látható. Ezzel egy 32 éve tartó veretlenségi sorozat szakadt meg. 

Dobos Evelin is megérkezett a játék helyszínére, meg is osztotta első közös képét az ikonikus épülettel.

Korábban a Fókusz foglalta össze egy riportban, miről is fog szólni a Fort Boyard – Az erőd, és kik lesznek a hírességek, akik összemérhetik erőnlétük, ügyességük és tudásuk.


Az rtl.hu pedig arról kérdezte a versenyző celebeket, hogy hogyan készülnek a rájuk váró megmérettetésekre, milyen fóbiákkal küzdenek, és hogy milyen típusú játékokat várnak a leginkább.


A hírességek komoly, mégis szórakoztató és egyben felejthetetlen kihívás elé néznek. Az pedig, hogy pontosan miként mérik össze az erejüket a kincsért, hamarosan kiderül A Fort Boyard – Az erőd műsorából.

Nyitókép: RTL SajtóKlub

#Bulvár#Fort Boyard - Az erőd#forgatás#celeb#híresség#frohner ferenc#varga ádám#dobos evelin#kocsis tibor#instagram#sebesülés#pingpong#erőd#franciaország

Címlapról ajánljuk