Bulvár

Géczi Bea besokallt, kirúgta Szegedi Fecsót

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 31. 11:48

„Sajnos a buli, pia fontosabb neki, mint a gyerekei” – írta Géczi Bea a pénteken közzétett instás posztjában.

Különválnak Géczi Bea és sztárboxos Szegedi Fecsó útjai. Erről maga a modell számolt be 24 óráig elérhető instagramos sztoriban.

sajnos a buli, pia fontosabb neki, mint a gyerekei :) nem tűrök tovább!

– írta a Blondie néven ismert előadóművész, majd így folytatta:

Eleget turtem! Itthon vagyok a 6 hetes babánkal aki korházból jött haza ... se apucinak fontosabb volt lejáratni!!!

Ezután Blondie egy kórházi fotót posztolt áprilisban született második közös gyerekükről, Evronról, aki infúziót és oxigént kapott. A fotót újabb kifakadás követte:

Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg 6 hetes gyerekem… es meg buszken posztolgatok boldogan :) melyik szulo tud ilyenkor nevetni??? Jol erezni magát?? :))

Az instasztori következő oldalán így folytatta:

Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját aki egy hétig korházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit!A gyerekek az elsők barmi is történjen!!! De Fecsó te érezd jól magad amig én a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom senkinek azt amit az elmúlt hetekben átéltem!!! Apuci meg egyszer bejött a korházba a 6 nap alatt (három könnyezve nevető gurulós emoji) volt más dolga biztos.

Géczi Bea ezután megnyugtatásul közölte, hogy Evron már jól van, és otthon van vele.

Géczi Bea valószínűleg akkor sokallt be, amikor meglátta a Szegedi Fecsó Instagram-történetében megosztott fotót, amin gyerekének apja Molnár Zsolttal és Boráros Gáborral látható a franciaországi La Rochelle tengerpartján.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#szegedi fecsó#Géczi Bea#szakítás

Címlapról ajánljuk