Bulvár

Aggódhat Kamilla: a királyi család újabb tagját kell műteni, pokoli fájdalmai vannak

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 16:51

Katalin hercegné és III. Károly után műteni kell Kamilla királyé unokahúgát is, írja a Blikk Rúzs Ayesha Shand endometriózisa miatt szorul orvosi beavatkozásra. A 29 éves fiatal nő pokolian szenved a betegségétől, elmondása szerint havonta több száz fájdalomcsillapítót kell beszednie,

de még így is gyakran rátör a hányás a fájdalomtól.

Shand arról beszélt: „Elszigetelt, gyötrelmes és teljesen elviselhetetlen... Minden hónapban több száz fájdalomcsillapítót veszek be, elájulok, hányok, és éjszakákat és napokat töltök sírva a padlón”.

De hozzátette, hogy a jövővel kapcsolatban reménykedik: „Elég szerencsés vagyok, hogy néhány héten belül megműtenek”. Korábban az RTL több cikkben is beszámolt a királyi család egészségügyi helyzetéről, illetve a lehetséges következményekről:

Korábban a Reggeliben is volt szó arról: III. Károly és Katalin hercegné egészségügyi problémáiról beszél a nyilvánosság, a britek nagyon aggódnak az uralkodóért. Károly egy új uralkodói generációt képvisel, nem titkolta prosztatabetegségét, sem azt, hogy rákkal küzd. A protokollszakértő szerint, mivel Károly király nagyon sok rákellenes szervezet elnöke és támogatója nem lett volna hiteles, ha nem áll ezzel a nyilvánosság elé. Hogy lemondana-e Károly a trónról egészségügyi állapota miatt, és milyen előírások szerint jelenhetnek meg a nyilvánosság előtt a királyi család tagjai, kiderül a videóból.


Nyitókép: Paul Ellis - WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#királyi család#műtét#fájdalom#pokol#kamilla#iii. károly#betegség#kórház

Címlapról ajánljuk