Bulvár

„Elkaplak, neked annyi!” – ennyit a békülésről, Opitz Barbi apja újabb fenyegető üzenetet küldött lánya barátjának

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 9:31

Egy Daewoo Lanos eladása kapcsán tört ki az újabb balhé.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Opitz Barbi apja és párja között feszült a hangulat: a lány apja azzal vádolta meg Serleg Albertet, hogy elrabolta és fojtogatta a lányt, valamint komoly anyagi kárt is okozott nekik, majd meg is fenyegette. Miután az énekesnő visszavágott az apjának, és a párja is nyilvánosan reagált a fenyegetésre, az apa bejelentette, hogy ki szeretne békülni a fiúval Barbi érdekében. 

Gyertek le ide hozzám, kérlek! Mindent megbeszélünk. Ami nekem van, az a tied is. Gyere, nyugodtan jöhetsz!

– invitálta akkor Tiktok videójában Albertet az apa.

A történetük újabb fordulatot vett, a Bors észrevette, hogy Barbi apja ismét videóüzenetet küldött Albertnek:

Tudjátok mit csinál S Albert? Írogat nekem oldalakról. A TikTokra... most feltettem a Daewoo Lanost, hogy eladó, és oda írta nekem, hogy 20 ezer kp. Azt hiszed, te nyomorult, hogy ezzel te elérted a célod? Te patkány! Én felajánlottam neked azt, hogy gyere ide hozzám, te patkány féreg! De most már nemhogy felajánlom, hanem azt mondom neked, hegy heggyel nem találkozik, de én veled fogok találkozni te büdös k*csög

– mondja Tamás. Egy ígéret, és egy fenyegetés is került a videóba:

Nem fogod teljesen tönkre tenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy, jobb ha tudod, így is úgy is találkozol velem te sz*r alak, te mocsadék

– folytatta Opitz Barbi apja.

A Bors utánajárt, hogy mit tehet az, aki ilyen nyilvános üzenetet kap: „A szövegkörnyezet alapján ez rágalmazás, becsületsértés lehet, fenyegetés viszont – hiába hangzik ijesztőnek – nem nagyon” – mondta dr. Nagy József, ügyvéd, és hozzátette, hogy magánvádas eljárásban lehet tárgyalni az ilyen jellegű ügyeket.

Opitz Barbi legutóbb a Reggeliben mesélt a kapcsolatáról és az elengedésről, valamint arról is, hogyan hatott rá, hogy megtámadták egy budapesti plázában.


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#opitz barbi#kapcsolat#fenyegetés#serleg albert#apa#üzenet

Címlapról ajánljuk