Bulvár

„Az első üzenet az volt, hogy meglátsz, és véget vetsz az életemnek” – visszaszólt Opitz Barbi pasija az énekesnő apjának

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 18:05

Albert azt írta: nem fogja hagyni, hogy valaki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját.

Botrány látszik kibontakozni az Opitz családban: mint korábban megírtuk, súlyos vádakat hozott fel Opitz Barbi apja a nő barátja ellen TikTokra feltöltött videójában. Opitz a napokban jelentette be, hogy adott még egy esélyt a barátjának, aki tavaly állítólag elrabolta. 

„Ezt az embert véded meg szereted? Megbolondultál? Eltűnt a hited? Hiszel Istenben, gyermekem?” – kérdezte az apa a videóban. 

Opitz később az Instagramon fogalmazott meg egy reakciót, amelyben közölte, hogy az apja lejárat mindenkit, és inkább arról kéne beszélni, hogy ő milyen szülő. Az énekesnő szerint az apja rendszeresen fenyegeti azzal őt és a párját is, hogy megöli. 

Nem sokkal később Opitz Barbi szerelme, Albert is visszaszólt a férfinak, és közölte, hogy a következő alkalommal a rendőrséghez fordul – írja a Blikk. A lap szerint Albert ezt írta az Instagramon: 

„Első sorban te mire fel szidsz engem és a családom? Az életembe nem láttalak és nem is akarlak. Ott indul a probléma, hogy a sok fenyegetésed, hogy megölsz engem ellenére is figyelmeztettünk Barbival, amikor például egy rólam csinált kamu Facebookkal veszekedtél. (...) 

Nem tudod hányszor sírt nekem miattad és hogy milyen rosszul érzi magát, hogy nem tudunk leülni veletek egy asztalhoz, nyilván isten ments de azért mégis csak 

– írta Albert, és hozzátette, hogy nem fogja hagyni, hogy valaki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját.

Valóban nem hívtalak fel, hogy szeretem a lányod, mert az első üzenet amit kaptam az volt, hogy meglátsz és véget vetsz az életemnek. Elég volt a kamukból én már nem tűrök tovább, ha még egy ilyen megszólalást fogok látni, akkor becsület sértésért a rendőrséghez fordulok (sic!)

– magyarázta a férfi az Instagramon a Blikk szerint. 

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#opitz barbi#opitz barbara#albert

Címlapról ajánljuk