Bulvár

Opitz Barbi apja kitálalt, szerinte lányát a barátja úgy megverte, hogy „abban hiba nem volt”

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 12:47

Az apukája szerint a fiú sátánista.

Súlyos vádakat hozott fel Opitz Barbi apja a lánya barátja ellen Tiktokra feltöltött videójában – szúrta ki a Blikk. A lány a napokban jelentette be, hogy adott még egy esélyt a barátjának, aki tavaly állítólag elrabolta. Az énekesnő akkor tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy félreértés történt, a párja nem rabolta el, csupán elaludt napközben, és ezért nem volt elérhető. 

Opitz Barbi apja videójában döbbenten és értetlenül állt a lánya döntése előtt, és súlyos vádakat is felhozott Albert ellen:

Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, ez igaz?

– kezdte videóját megrendülten. 

Nem te mondtad el nekem, hogy hogy fojtogatott? Nem te mondtad el, hogy miket csinált? Meg több millió forintos kárt okozott az a rohadék? (…) Most letagadod? Most kimentetted azt a mocskot?

– folytatta, és elmondta, úgy érzi, minden nap attól kell rettegnie, hogy egyszer megöli Barbit a párja. Hozzátette, hogy sátánistának tartja Albertet, aki olyat is írt neki, hogy „halljon meg”, és ha ehelyett inkább a lánya iránti szeretetéről biztosította volna, akkor máshogy állna ő is a témához.

Elmesélte azt is, mi is történt azon a napon, amikor Barbi hosszú órákra eltűnt.

Nem csak elvitte a telefonodat, nem. Meg nem csak aludtál te. Téged akkor úgy megvert, hogy abban hiba nem volt!

– mondta, és megvádolta Albertet azzal, hogy eltörte Barbi méregdrága telefonját, valamint az anyja arany ékszereit is ellopta, és összetörte a bejárati ajtót is.

Miket csinált még ez a sz*rházi? Elrabolt, amikor ott voltam Pesten. Elrabolt két budis haverjával. Ha tudom, hogy te lemész és nem jössz fel... Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal? Szarnak vágom őket, kinyírtam volna mind a hármat. De így is kifogom S. Albertet, amiért az a sátánista a hitedet megváltoztatta

– fenyegette meg nyilvánosan Barbi barátját. 

Ezt az embert véded meg szereted? Megbolondultál? Eltűnt a hited? Hiszel Istenben gyermekem? Térjen már vissza a hited! Vagy megrontottak vagy bedrogoztak, vagy mit csináltak veled?

– zárta le a videóját Barbi apja azzal, hogy majd ő elmondja az újságoknak az igazat.


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#opitz barbi#kapcsolat#apa#vád#verés#bántalmazás#kár

Címlapról ajánljuk