Bulvár

„Most, holnap, örökké” – hiába a botrányok, Opitz Barbi nagyon szerelmes Albertbe

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 10:09

Az énekesnőt a családja és a barátai is féltik a párjától, de ő kitart szerelme mellett.

Tavaly év végén futótűzként terjedt a hír a világhálón, hogy Opitz Barbit elrabolták. Az énekesnő családja akkor azt állította, hogy Barbit az akkori párja rabolhatta el. Később sorra nyilatkoztak az X-Faktor győztesének családtagjai és barátnői, akik féltették a lányt a szerelmétől. Albertet életveszélyesnek tartották, aki érezhetően uralkodni akar Barbin.

Az énekesnő azóta szerencsére előkerült, és nemrég tiszta vizet öntött a pohárba eltűnésével kapcsolatban:

Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk

– nyilatkozta.


Bár szakításuknak is híre ment a tavaly történtek után, most mégis úgy tűnik, hogy Barbi és Albert nem is lehetnének boldogabbak, amiről most egy közös fotót is kitett az énekesnő, aki a következőket írta szerelmes képük alá:

Most, holnap, örökké


Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#opitz barbi#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk