Bulvár

Megszólalt Opitz Barbi barátja és kavarásról beszél, a lány nővére szerint a srác életveszélyes

rtl.hurtl.hu

2022. december 24. 8:11

Barbi volt barátja mellett az ügyben megszólalt a lány nővére is.

„Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc.

Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak

– írta Opitz Barbi volt barátja egy Instagram-sztoriban, amit a Ripost szúrt ki.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy csütörtökön eltűnt, majd hamarosan megkerült Opitz Barbi, akit anyja állítása szerint volt barátja rabolt el. Az énekesnő édesanyja pénteken az rtl.hu-nak azt mondta, előkerült a lánya és a fiúval együtt a rendőrségen van.

A férfi azt állítja, hogy soha nem találkozott Barbi családjával, majd hozzátette: „ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat”.

Barbi nővére a Facebookon reagált a történtekre. Ő azt írta, hogy „tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja.

Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes

– írta.

Opitz Barbinak is volt insta-posztja, miután előkerült: az egyikben azt írta, hogy vitatkoztak, a telefonja pedig nála maradt, úgy ment munkába, ő meg eközben otthon aludt néhány órát, ezért nem érte el senki pár óráig.

Az rtl.hu pénteken megkereste a rendőrséget az üggyel kapcsolatban. Azt írták, hogy a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra.

#Bulvár#opitz barbara#opitz barbi#elrablás#rendőrség

Címlapról ajánljuk