Baleset-bűnügy

Előkerült Opitz Barbi, akiről családja azt állította, hogy elrabolták

rtl.hurtl.hu

2022. december 23. 14:06

Anyja elmondása szerint Opitz Barbi a rendőrségen van a volt barátjával. Opitz Tamásné korábban azt mondta, az énekesnőt elrabolta a férfi, aki már többször is megpróbált betörni hozzájuk és erőszakosan viselkedett lányával, akit csütörtök óta nem tudnak elérni. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

„Jelentkezett a lányom, jelenleg az egyik budapesti rendőrségen van a volt barátjával együtt” – számolt be az rtl.hu-nak Opitz Tamásné, az énekesnő anyja, akinek, mint fogalmazott, hatalmas kő esett le a szívéről.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy csütörtökön eltűnt Opitz Barbi, akit anyja állítása szerint volt barátja rabolt el. „Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta az rtl.hu-nak Opitz Barbi édesanyja.

Opitz Tamásné elmondása szerint a hatóságok kivonultak Barbi volt barátjának lakására, illetve az énekesnő budapesti lakására is.

Az esetről Opitz Barbi nővére is közzétett egy Facebook-bejegyzést, melyben ismerősei segítségét kérte, azt állítva, a testvére vonattal indult el a barátjához, aki „életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!”

Az énekesnő anyja azt állította, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Hogy pontosan hogyan kerültek elő, azt jelenleg még a család sem tudja. 

A rendőrség viszont már vizsgálja a történteket. Az RTL érdeklődésére azt válaszolták:

„2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy nőt a lakásán barátja megfenyegetett és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent.

Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van.

A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.”

#Baleset-bűnügy#opitz barbi#elrablás#elrabolták#anyuka#nővér#rablás#emberrablás#ma

Címlapról ajánljuk