Bulvár

„Rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem és a páromat” – Opitz Barbi visszavágott apjának

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 14:33

Az énekesnő az Instagramon reagált apja állításaira. Szerinte inkább arról kéne beszélnie, hogy ő milyen apa, mert „aki szereti a gyerekét, az nem ilyen”.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, súlyos vádakat hozott fel Opitz Barbi apja a lánya barátja ellen TikTokra feltöltött videójában: a lány a napokban jelentette be, hogy adott még egy esélyt a barátjának, aki tavaly állítólag elrabolta. 

Ezt az embert véded meg szereted? Megbolondultál? Eltűnt a hited? Hiszel Istenben, gyermekem?

– tette fel a kérdést Opitz apja a videóban, amire nemrég az énekesnő az Instagramon válaszolt. 

A Blikk szúrta ki, hogy huszonnégy órán át elérhető Instagram-sztorijában egy hosszú üzenetet tett közzé, amelyben apja tetteire és frissen elmondott vádjaira reagált:

Köszi apa, a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat, inkább arról kéne beszélj, hogy te milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat 

– kezdte hosszú üzenetét az énekesnő, majd hozzátette, hogy múltkoriban az egyik rajongója is arról számolt be, hogy az apja megfenyegette őt. „Tudod egy apa, aki szereti a gyerekét, az nem ilyen... Én soha az életben egy rossz szót nem szóltam vissza neked, legutóbbi karácsony idején is délután kettőtől hajnali egyig bezárkóztam a fürdőszobába, ki sem mentem enni, se inni, fel is fáztam akkor a hideg csempén ülve, egész nap sírtam, mert egész nap a mocsok ordibálást kellett hallgatnom. Ez a szeretet?” – írta.

Opitz leszögezte, hogy soha nem akarta a magánéletét mások orrára kötni, de nem hagyhatja szó nélkül az erőszakos lejáratást. 

A páromra visszatérve, (…) mindenki azt hiszi, elrabolt. Nem rabolt el. Eddig nem reagáltam ezekre a lelki terror miatt, de most már elengedem ezt a megfelelési kényszert

– írta az énekesnő, és hozzáfűzte, szerinte az egész médiabotrány nem lenne, ha egy kamu barátnője nem kürtölte volna világgá minden magánjellegű dolgát elferdítve, a családjának is másképp előadva. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#opitz barbi#opitz barbara#énekesnő#apa#rablás#kapcsolat

Címlapról ajánljuk