Bulvár

Opitz Barbi apja békülni szeretne Barbi Albikájával

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 26. 16:24

„Szia, Albikám! Gyertek el ide haza és beszéljük meg!” – üzent TikTokon Opitz Tamás Albertnek, akit egy korábbi videóban szarházinak nevezett.

Békülékeny hangnemet próbált megütni új tiktokos videójában Opitz Tamás, Opitz Barbi édesapja, aki pár nappal ezelőtt mocsoknak, sátánistának, szarházinak nevezte lánya barátját, többek között azzal vádolva a fiút, hogy megrontotta Opitz Barbit, kitérítette keresztény hitéből, valamint hogy meg is verte.

Az énekesnő az Instagramon reagált apja állításaira. Szerinte inkább arról kéne beszélnie, hogy ő milyen apa, mert „aki szereti a gyerekét, az nem ilyen”. Opitz Barbi szerint az apja rendszeresen fenyegeti azzal, hogy megöli őt, a barátait és a párját.  Albert sem hagyta szó nélkül a történteket, ő arról írt: nem fogja hagyni, hogy valaki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját.

Opitz Tamás időközben letörölte az Albertet gyalázó videót és két nappal ezelőtt újabb videóban üzent, vette észre a Blikk. A férfi így fogalmazott:

Szia, Albikám! Figyelj, átgondoltam a dolgokat. Látom, a lányom szeret. Én nem akarok rosszban lenni a gyermekemmel, mert szeretem, imádom. Most felajánlom nektek azt, hogy gyertek el ide haza és beszéljük meg! Ha nekem megígéred, hogy Barbit soha többé nem bántod, akkor megbocsájtok. Mivel hogy szeretem a kislányomat, jobban, mint gondolnád, sosem terrorizáltam. Gyertek le ide hozzám, kérlek! Mindent megbeszélünk. Ami nekem van, az a tied is. Gyere, nyugodtan jöhetsz!


Opitz Barbi családi problémáinak hátteréről többet is megtudhat a Fókusz riportjából:


Nyitókép: TikTok

#Bulvár#opitz barbi#tiktok#apa#lánya#toxikus

Címlapról ajánljuk