Reggeli

VV Greg a támadásról: Barbira ketten rámentek, azt mondták, hogy elvágják a torkunkat

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 9:32

Rémálom, ami a napokban történt Opitz Barbival és VV Greggel egy belvárosi plázában. Egy főleg lányokból álló társaság kötött beléjük, célpontjuk az énekesnő volt és tettlegességig fajult a helyzet. A Reggeliben elmesélték, mi történt pontosan és hogy tettek-e feljelentést az ügyben?

Több hónap után először ezen a héten találkozott egymással a két barát, Opitz Barbi és VV Greg. Jól telt a napjuk, beszélgettek, vásároltak, majd amikor bementek az egyik üzletbe egy forgalmas belvárosi bevásárló központban, teljesen váratlanul beszólogatott nekik egy főleg lányokból álló csapat. Kinevették Barbit és kritizálták a külsejét. Barbi és Greg próbálta ignorálni őket, a szemtanúk pedig nem avatkoztak közbe. Majd egyszer csak elkapták Barbi haját és tépni kezdték, amire az énekesnő hátracsapott a táskájával.

Pár percre eltűntek, aztán mondta a Greg, hogy figyelj, jönnek megint, és akkor már dupla annyian voltak. Bemenekültünk egy cipőüzletbe és ott a biztonsági őrök segítettek

– mondta Opitz Barbi.

Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat, minden bejáratnál ott lesznek és nem fogunk innen élve kijutni. De a legdurvább, ami történt, egy enyhe dulakodás volt. Mikor a Barbit ketten megtámadták, akkor egy mozdulattal leválasztottam róla a támadókat, de nem volt verekedés

– tette hozzá Greg, aki azért hívott rendőrt, hogy biztonságban, kísérettel el tudják hagyni a plázát.

Barbi szerint kiszámíthatatlan, hogy mikor éri az embert atrocitás, bárhova lehet menni, csak meg kell tudni védeni magunkat. Greget és Barbit is megviselték lelkileg az események, de nem tettek feljelentést a rendőrségen.

Hozzászólna? Az RTL.hu Facebook oldalán megteheti:

 

#Reggeli#Videó#vv greg#opitz barbara#támadás#pláza

Címlapról ajánljuk