Bulvár

Kembe Sorel tárgyiasítva nyilatkozott Opitz Barbiról Lakatos Márk szerint, nagyon kiakadt a stylist

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 13:20

Kembe Sorel Opitz Barbara ügyében azt mondta, nem az X-Faktor egykori győztesének megverése a lényeg. Lakatos Márk szerint a színésznek biztos tökéletes karrierje van, és a szent keresztény család eszményét testesíti meg.

Kembe Sorel videóban mondta el a véleményét Opitz Barbi megtámadásának ügyéről. A színész szerint nem az a lényeg, hogy az énekesnőt „összeverték” – amit szomorú esetnek tart –, hanem valami egészen más, amit később ki is fejtett.

A véleményvideót nem hagyta szó nélkül Lakatos Márk, aki szerint „ez a leggázabb komment”, amit hallott.

Hogyha valakit a barátjával egy többtagú banda megtámad egy plázában, terrorizálják hosszú időn keresztül, megtépik, megverik, leköpik, akkor arra hogy lehet azt mondani, hogy ez szomorú, de nem ez a lényeg? Akkor mi a lényeg?

– tette fel a kérdést a stylist, majd bevágott egy videórészletet Soreltől, amiben választ kap a kérdésre.

Kembe szerint miután Opitz Barbi 2016-ban megnyerte az X-Faktor hatodik szériáját, joggal várta volna el tőle mindenki, hogy üstökösszerű pályán induljon el, és bár volt pár dala az énekesnőnek, maradandót nem sikerült alkotnia szerinte. A színész úgy gondolja, túl szépen indult a lány karrierje, hogy aztán botrányokkal legyen tele a sajtó.

Így reagált minderre Lakatos Márk:

Én biztos vagyok benne, drága Kembe Sorel, hogy neked tökéletesen sikerült a karriered, úgy, ahogy eltervezted. Biztos vagyok abban is, hogy a szent magyar keresztény család eszményét te egy személyben tökéletesen megtestesíted harmonikus párkapcsolattal és lenyűgöző családdal. Ha ez így van, akkor ennek nagyon örülök, és büszke lehetsz rá, de ha már ekkora magasságokban vagy, akkor lehet, hogy onnan a Parnasszus szent fényéről inkább együttérzéssel lehetne forduljál azok felé, akiknek ez nem sikerült, nem?

Kembe Sorel ezután így folytatta:

Miért nem mondja el ezeknek senki, hogy mi lesz a siker után?

– mire a stylist pontosított, hogy az „ezekre” szót leginkább tárgyakra és állatokra szoktuk használni, mintsem emberekre, és „nem is olyan régen még a feketékről gondolkodtak úgy, mint tárgyakról és állatokról”.

Íme a videó teljes terjedelmében:


Nem ez volt az első alkalom, hogy Lakatos Márk és Kembe Sorel egymásnak feszültek. A két influenszer legutóbb a díjátadókra „ingyen kajáért és piáért” járó celebek kapcsán rúgták össze a port. Márk ekkor suttyóságnak nevezte, amit Sorel magyaráz.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#Kembe Sorel#lakatos márk#opitz barbi#vélemény#reakció#tiktok#bántalmazás

Címlapról ajánljuk