Bulvár

Kembe Sorel visszaszólt a suttyózó Lakatos Márknak: Mutatok neked valamit, figyelj!

rtl.hurtl.hu

2023. április 30. 11:01

Lakatos Márk kiakadt, hogy a színész szerint „az ingyen kajáért, ingyen piáért mennek, kölcsön ruhában” a díjátadókra a celebek. 

Kembe Sorel a héten TikTok-oldalán kelt ki a tapló magyar celebekre, akik szerint az ingyen kajáért, és az ingyen piáért mennek a díjátadókra, kölcsön ruhában. A színész hozzátette, hogy az ilyen díjátadók közeledtével a divattervezők forgatják a szemüket, annyi ilyen idézőjeles sztár kuncsorog náluk kölcsönzött ruháért.

Lakatos Márk megtalálva érezte magát, és egy műsorban nekiment Kembe Sorelnek:

Akkora suttyóság, amit ez a fiú magyaráz. Az, hogy fogalma sincs, hogy egy ilyen rendezvény miről szól, az biztos. Ezzel a populista baromsággal jönni, hogy az ingyen kajára, ingyen piára, meg a kölcsönruhára.

Kembe Sorel a TikTok-oldalán közzétett videóban válaszolt Lakatos Márknak, aki közölte, hogy „ezek a rendezvények pontosan azért vannak kitalálva, hogy ott az ember például a divattervezők ruháit felvegye”. A színész erre reagálva közölte:

A díjátadó gála a díjátadásra vannak kitalálva.

Majd Náray Tamást idézte, aki közölte, hogy „soha nem hordanák kölcsön ruhát”, valamint azt, hogy neki „nem fér bele”, hogy eladjon olyan ruház, amit „xy felvett”. Majd Kembe közölte:

Bocsáss meg, hogy ha divattervezőről van szó, nem te jutsz az eszembe, hanem Náray Tamás.

Majd videóját azzal zárta le:

Egyébként szívesen dumálok, hogy ha akarod.

@iamkembesorel Nem kell mindenkit szeretni, de ne menjen a józan ész kárára. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #bochkor #vélemény ♬ eredeti hang - Kembe Sorel


Nyitókép: Kembe Sorel / TikTok

 

#Bulvár#Kembe Sorel

Címlapról ajánljuk