Bulvár

„Csivitelt, röhögött, magát fotózta” – Tatár Csillát és Szabó Zsófit összeugrasztotta a bulvár, de már szent a béke

rtl.hurtl.hu

2023. április 8. 20:06

„Volt, aki magát fotózta és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt” – fejtette ki a véleményét a Glamour-gála kapcsán a műsorvezető. Sokan azt hitték, Szabó Zsófira céloz, de tisztázódott a félreértés.

Tatár Csilla műsorvezető az Instagramon akadt ki azon, hogy egyes vendégek hogyan viselkedtek a Glamour-gálán.

Volt, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített barinőjével, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt

– mondta a műsorvezető, majd kifejtette, hogy szerinte az egész rendezvény szellemiségével ment szembe az, ami ott történt.

Mint a Naphíre.hu rámutatott, a népharag ezután Szabó Zsófira, a Reggeli műsorvezetőjére zúdult, mivel ő is ott volt a gálán, és fotót is készített magáról. Sokan úgy vélték, Tatár neki célozta a kritikát. Tatár azonban saját bevallása szerint nem Szabó Zsófira gondolt, nem is neki szándékozott beszólni.

A Naphíre.hu az ATV-re hivatkozva azt írja, hogy szerencsére nem történt összezörrenés a két celeb között, Tatár az ügy kapcsán azt mondta, hogy

Szegény Szabó Zsófi volt, aki előtte pont kitett egy ilyen Insta-sztorit, mint amiről én írtam, és az egészet ráhúzták. Pedig azt se tudtam, hogy ott volt a Zsófi, nem is találkoztam vele, nem is láttam az Insta-storyját.

Nyitókép: Reggeli

 

#Bulvár#tatár csilla#gála#Glamour-gála#instagram

Címlapról ajánljuk