Bulvár

Dagad a botrány Opitz Barbi és apja között: Szégyellheted magad, hogy így lejáratsz a hazugságaiddal

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 7:32

Az énekesnő szerint édesapja nyilvánosan hazudott róla, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül.

Opitz Barbi életének szálai egyre gabalyodnak. Az énekesnő édesapja egy videóban osztotta ki lánya régi-új párját, Albertet, mire Barbi a közösségi oldalán vágott vissza. Albert sem hagyta szó nélkül a történteket, ő arról írt: nem fogja hagyni, hogy valaki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját. Márpedig az édesapa videójában komoly kijelentések hangzottak el:

Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a.…

Az édesapa a Blikken keresztül üzent a lányának és a párjának. Kijelentette: a rácsok mögött szeretné látni Albertet. A Blikk szúrta ki Opitz Barbi Instagram-oldalán, hogy erre is megszületett a válasz az énekesnő részéről.

„Jézusom, mennyi hazugságot összehordasz, apa. Szégyellheted magad, hogy így lejáratsz a hazugságaiddal. Ez már nagyon durva, hogy egy országnak hazudgálsz mindenfélét. A nővérem és anya engem nem tud elérni? Anyával élek hat éve Pesten! Akkor miről beszélsz? Nővérem se tud elérni? Mutassatok már bizonyítékot erre” – írta.

„Mindig megkérdezem nővéremet, hogy vannak, nem is szeretném tovább ragozni, mert az számomra már mindennek a teteje. Hogy süllyedtél le erre a szintre, hogy így a saját gyereked ellen fordultál, és még álszent módon ilyet mondasz, hogy 'sose haragudnék Barbira'. A képmutatás az megy. Ugyan miért haragudnál? Hogy eltűrtem egész életemben a terrort, a megaláztatást? Halálosan fenyegetsz engem, a lányodat, és még te írod, hogy nem haragszol rám? Még mit tettem?” – kérdezte Instagram-sztorijában az énekesnő. 

„Számtalanszor megbocsátottam neked, azt is mindig megígéred, hogy nem fogsz így viselkedni, de két nap nem telt el, máris mindenkinek lehordtál a semmiből. Úgy beszélsz velem, mint egy utolsó senkivel, amikor soha egy rossz szót nem szóltam, tekintettel arra, hogy az apukám vagy. Ezekkel kéne dicsekedned, de pluszba még ez, hogy konkrétan hazudgálsz a médiában, ezt szavakba nem lehet önteni, hogy ehhez milyen rosszindulat kell” – zárta sorait Barbi, aki – mintegy utóiratként – hozzátette:

Soha életemben nem akartam a magánügyeimet kiteregetni, de a nyilvános lejáratást nem hagyhatom szó nélkül, elég súlyos dolog, és vannak érzéseim.

A probléma hátteréről többet is megtudhat a Fókusz riportjából:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#opitz barbara#opitz barbi#apa

Címlapról ajánljuk