Bulvár

Nekiment az empátiamentes kommenthuszároknak Kembe Sorel: Fogják be a szájukat!

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 7:43

Van, amikor csendben kell maradni – közölte Kembe Sorel a TikTok-oldalán. 

Szeretnék megkérni minden kedves empátiamentes kommenthuszárt a kanapé mögül, hogy foga be a száját, legalább most az egyszer

üzente Kembe Sorel a TikTok-oldalára feltöltött videójában, amiben Suhajda Szilárdról beszélt. Az Everesten eltűnt hegymászó tragédiájával kapcsolatban a színész elmondta, hogy ez ideig nem értette a magashegyi mászókat, de nagyon hisz abban, hogy van értelme annak, amit csinálnak, és „annak is van célja, hogy a világ legmagasabb csúcsait másszák meg emberek.


Polgár Tünde kommentben reagált, közölve, hogy „nem kell mindenkit megérteni”, és hozzátette:

Egyszerűen tisztelni kell azért, amiért ennyit küzdött. Nyugodjon békében!

Rengetegen emlékeztek Suhajdára

Kedden több száz méteres sorban érkeztek ismerősök és ismeretlenek az elhunyt hegymászók szimbolikus temetőkertjéhez, hogy a Mount Everesten eltűnt Suhajda Szilárdra emlékezzenek. A Szemlő-hegyi barlang feletti parkban azoknak a hegymászóknak állítanak emléket, akiknek nincs sírjuk idehaza. Ez a sor most két névvel bővült, Győrffy Ákos és Suhajda Szilárd emléktáblája került a szimbolikus temetőkertbe.


Suhajda Szilárd a Mount Everest csúcstámadása közben tűnt el. Ő lehetett volna az első magyar, aki oxigénpalack, és magashegyi segítők nélkül megmássza a világ legmagasabb hegyét.


Nyitókép: TikTok/Kembe Sorel

 

#Bulvár#Kembe Sorel#suhajda szilárd#tiktok

Címlapról ajánljuk