Bulvár

Meghan hercegnét nem engedték Balmoralba, férje ezért visszavágott a királyi családnak

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 23. 9:25

A gyász sem hozta össze az egymással igencsak hűvösen viselkedő családtagokat. A hercegné nem lehetett férjével a királynő halálának napján.

A feldühödött Harry herceg kihagyta a vacsorát apjával és bátyjával a skóciai Balmoral kastélyban, miután feleségének, Meghan hercegnének megtiltották, hogy csatlakozzon a családhoz a királynő halálának napján, tudta meg a Sun

A lap szerint Harry herceg ragaszkodott ahhoz, hogy felesége ott legyen szeptember 8-án a családdal, de apja, Károly herceg (ma már király) telefonon azt közölte vele

ez nem helyénvaló.

Harry herceg feleségével Németországban volt, amikor kiderült, hogy a királynő vélhetően hamarosan földi élete végére ér. A herceg nem érte el azt a repülőt, amely bátyját, Vilmos herceget, valamint András és Eduárd hercegeket szállította Skóciába.

Állítólag azt mondták neki, hogy magának kell gondoskodnia utazásáról, végül Meghan hercegné nélkül szállt le Aberdeenben nem sokkal este fél 7 előtt, percekkel azután, hogy II. Erzsébet királynő halálhírét a világ tudomására hozták. 

90 perccel később ért Balmoralba, ahol visszautasította, hogy Birkhallban, Károly hercegnek a birtokon lévő otthonában együtt vacsorázzon apjával, annak feleségével, Kamillával és testvérével, Vilmossal. A lap bennfentesekre hivatkozva arról ír, hogy a duzzogó herceg ehelyett nagybátyjával, Eduárddal és annak feleségével, Zsófia grófnéval, valamint András herceggel gyászolt a Balmoral kastélyban.

Egy forrás azt mondta: Harry annyira el volt foglalva azzal, hogy Meghan hercegnét Balmoralba vigye, és addig vitázott a családjával, hogy lekéste a repülőt. Majd miután visszautasította a közös vacsorát, az első kereskedelmi géppel visszarepült Londonba.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, sokan remélték, hogy a II. Erzsébet halála utáni gyász összehozza az elhidegült testvéreket, de Harry herceg és Vilmos herceg továbbra sem találják a közös hangot.

Nyitókép: Jane Barlow / PA Images / Getty Images

 

#Bulvár#meghan markle#vilmos herceg#harry herceg

Címlapról ajánljuk