Bulvár

Harrynek és Meghannek nem sikerült kibékülnie a királyi család többi tagjával

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 17:31

A pár minél hamarabb visszatér az Egyesült Államokba.

Sokan remélték, hogy a II. Erzsébet halála utáni gyász összehozza az elhidegült testvéreket, de Harry herceg és Vilmos herceg továbbra sem találják a közös hangot – írja a Daily Mail.

A Meghanhoz közel álló Gayle King szerint mindkét fél próbált közeledni, hogy helyrehozzák a viszonyukat, de egyelőre nem jártak sikerrel.

A nagy családokban gyakori a dráma, mindig van valamilyen zűrzavar. Majd meglátjuk: vagy közelebb kerülnek egymáshoz vagy még jobban eltávolodnak egymástól. Fogalmam sincs, nincs belsős információm erről, de egy dolgot mondhatok: nagyon jó volt Harryt a családjával látni.

– tette hozzá Gayle, a CBS Mornings összefoglalójában.


Harry és Meghan a Frogmore Cottage-ben, Windsorban töltötték a királynő temetésének estéjét, azonban a pár siet vissza az Egyesült Államokba, mivel már két hete távol vannak a gyerekeiktől: az 1 éves Lilibethtől és a 3 éves Archietól.

A két testvér viszonya többek szerint csak akkor rendeződhet, ha helyreáll a bizalom, amihez az kell, hogy Harry lemondjon az idén megjelenő memoárjáról és a készülő dokumentumfilmjükről. Amennyiben erre hajlandóak lesznek Meghannel, akkor 4-5 hónapot tölthetnek a jelenlegi lakóhelyükön Kaliforniában, a többit pedig a királyi család kötelezettségeivel kell tölteniük.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#vilmos herceg#királyi család#viszály#kapcsolat

Címlapról ajánljuk