Béres Alexandra is a rendőrséghez fordult – ki fogják deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevétA fitneszedző nem hagyja, hogy belerángassák a botrányba, ezért megtette a szükséges jogi lépéseket.
Bulvár

Béres Alexandra is a rendőrséghez fordult – ki fogják deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevét

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 10:52

A fitneszedző nem hagyja, hogy belerángassák a botrányba, ezért megtette a szükséges jogi lépéseket.

Schobert Norbi feljelentést tett a rendőrségen, mert családjával megelégelték a lassan több, mint 8 éve tartó folyamatos zaklatást, amit egy közösségi oldalon keresztül kaptak. Norbi a „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook oldalt perelte be, ahol hosszú ideje cikizik már a családot, és a vállalkozásaikat. Rubint Réka szerint ezzel nem csak a hírnevüknek, de a vállalkozásaiknak is ártanak, ugyanis az oldal nem csak őket, de az őket követőket és hozzájuk közel állókat is támadja, így van olyan, aki a programjaikon sem mer részt venni, félve az esetleges jövőbeli megaláztatástól.

Nemrégiben felröppent a pletyka egy fiatal nyomozása alapján, hogy a gyalázkodó oldal mögött Béres Alexandra állhat. Alexandra tagadta a vádakat, a Fókusznak elmondta, hogy sosem tenne ilyet senkivel, és már az is sokkolta, hogy egyáltalán szóba került az ő neve a botrány kapcsán.

Alexandra most a Borsnak nyilatkozott, és elmondta, hogy ő is feljelentést tett az ügyben, hogy ne ússza meg következmények nélkül az, aki bemocskolta a nevét és rágalmazással vádolta meg őt.

Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság

– nyilatkozta a lapnak.

A Fókusz a botrány minden résztvevőjét megszólaltatta, a videó itt megtekinthető:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#schobert norbert#rubint réka#béres alexandra#per#rágalmazás#média

Címlapról ajánljuk