Fókusz

„A szemébe néznék” – üzente Schobert Norbi Béres Alexandrának, akit azzal vádolnak, hogy lejárató kampányt indított a fitneszguru ellen

Morva AnnaMorva Anna

2022. július 22. 21:50

Forrnak az indulatok a fitneszguruk között miután egy Schobert Norbiékat cikiző Facebook oldal mögött Béres Alexandra furmányos munkáját vélte felfedezni egy fiatal.

Király Dávid Izmael azt állítja, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Béres Alexandra áll a Schobert Norbert és családja életét évek óta megkeserítő, gyalázkodó Facebook-oldal mögött. A Fókusz mindhárom felet megkereste, hogy kiderüljön, mi az igazság.

“Én szívesen találkozok a Szandrával” – üzente Schobert Norbi Béres Alexandrának, akit azzal vádolnak, lejárató kampányt indított a fineszguru ellen
Király Dávid Izmael azt állítja, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Béres Alexandra áll a gyalázkodó üzenetek mögött

Király Dávid Ismael azután kereste fel Schobert Norbit, hogy utánanyomozott, ki áll az évek óta családját és módszerét kifigurázó Facebook-csoport mögött. A fiatal nem teketóriázott, egyből a közepébe csapott: együttműködés miatt kereste fel az oldal adminját, aki szerinte rögtön horogra akadt.

Az egyik admin, a főadmin belecsúszott egy olyan csapdába, hogy megadta a Paypalos e-mail címét. 

– magyarázza Király Dávid a Fókusz riporterének, aki szerint nagyon mennek az oldalakon a Norbis mémek, ezért a lejárató oldal üzemeltetői azt szerették volna, ha ő is ilyen mémeket gyártana 100 ezer forintért. Ismael azt állítja, a tranzakció alapján Béres Alexandrához és férjéhez jutott el.

„Rájuk írtam, hogy hirdessenek nálam, és megadta a Paypal emailjét a főadmin, ez egy hivatalos dolog, hiszen közjegyző által hitelesítve van és megadta a Paypal email címét, amin a Béres Alexandra férjének a neve van és ehhez a Paypal-hoz Béres Alexandrának a száma van hozzácsatolva” – mondta Dávid, aki egyből Norbiékhoz fordult, na meg a sajtóhoz.

Az ügyben Schobert Norbit az idegesíti a legjobban, hogy lejárató hadjáratot indítottak ellene, de nem hiszi, hogy Béres Alexandra állna a botrány mögött:

Én a szemébe néznék és tudnám, hogy ő-e vagy nem

– mondta a Fókusznak Norbi, aki nem hiszi, hogy Alexandra és férje állna a lejárató oldal mögött, hiszen nem is érzi piaci konkurenciának. Annak viszont örül, hogy kirobbant a botrány, mert így végre a hatóságok is elkezdtek foglalkozni az ügyével.

A Fókusz megkérdezte a másik felet is, Béres Alexandrát, aki azt mondja, az sokkolta a leginkább, hogy egyáltalán hírbe hozzák egy ilyen botránnyal.  

Én ilyet nem tennék semmiképp. Nekem ez nem fér bele, ez nem én vagyok

– mondta a Fókusznak a fitneszkirálynő, akinek az volt az első reakciója, hogy írt Rubint Rékának, mennyire sajnálja az esetet és azt, hogy őket bántják. Réka pedig azonnal válaszolt Szandrának:

Szia Szandra! Én is nagyon sajnálom, teljesen legtaglózott minket is a hír... 

– írta sms-ben.

Béres Alexandra azt mondja, őt is nagyon megviselné, ha róla vagy a családjáról írnának így a neten, és együttérez Norbival. 

Norbi még nem tudja, kivel érezzen együtt, vagy kire haragudjon.  

Én szívesen találkozok a Szandrával, szemtől-szembe, kamerák kereszttüzében is. Örülnék, ha nem ő lenne 

– így üzent Norbi a Fókusz kameráján keresztül Béres Alexandrának, és hozzátette, az ügy nagyon komoly, hiszen nemcsak hitelrontásról, hanem szerzői-, gazdasági- és versenyjog-sértésről is szó van.

„Megtettük a feljelentést a GVH-nál, a NAV-nál, ott eljárás is indult a csoport ellen, rendőrségi feljelentést is teszünk” – mondja a fitneszguru.

A lebuktató Király Dávid azt mondja, hogy hamarosan szeretne publikálni „bizonyos screenshotokat”.

Itt van több dolog, amibe nem szeretnék belemenni, mert még nem lehet publikálni, ez már egy jogi út

– tette hozzá Dávid.

Hogy kinek van igaza, nem tudni. Egy biztos, mindketten szeretnének pontot tenni az ügy végére, bár úgy tűnik, még messze a happy end.

#Fókusz#Bulvár#schobert norbert#béres alexandra#rubint réka#hitelvesztés#király dávid

Címlapról ajánljuk