Bulvár

Schobert Norbert százmilliós perre készül a gyalázkodók ellen

rtl.hurtl.hu

2022. július 23. 9:06

A rendőrség nyomoz. Az üzletember állítja: súlyosan megkárosították, a bűnösöknek fizetniük kell.

„Folyik a rendőrségi nyomozás, a NAV-eljárás, minden eszközt be fogok vetni, hogy kiderüljön, ki áll a csoport mögött. Utána pedig, ahogy korábban is mondtam már, büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!” – jelentette ki Schobert Norbert üzletember a Blikknek. Szerinte a folyamatos rágalmazás és hitelrontás mellett nagyon komoly üzleti károkat is okoz neki és a családjának egy Facebook-csoport, amely nyolc éve vette célkeresztbe őt és családját. 

Rubint Réka kijelentette: van olyan vendége, aki azért nem megy el táborukba, mert az említett Facebook-csoport tagjai aztán ellopják képeiket és gúnyt űznek azokból, akik ott vannak. Az üzletember arra is kitért, hogy az internetes bántalmazás komoly bűncselekmény. Hozzátette: gyermekük, Zalán fejére egy malacfejet rajzoltak, így tették nevetségessé, 

de az is felháborító, hogy nemrég kiírták, Lara nagykorú lett, most már őt is lehet irtani. Ő például együttműködési szerződéseket veszített el amiatt, hogy ezek a beteg emberek az adott céget kezdték el támadni miatta.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a Schobert Norbiékat cikiző Facebook oldal mögött Béres Alexandra furmányos munkáját vélte felfedezni egy fiatal. A Fókusz minden érintettet megszólaltatott: 


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#per#schobert norbert#rubint réka#facebook

Címlapról ajánljuk