Bulvár

Napozás, bor, grillezés és szex a medencében – ByeAlex tanácsai kánikulára

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 13:18

ByeAlex azok közé tartozik, aki ha végre megkapja, amire vágyott, nem panaszkodik miatta, inkább megpróbálja minden percét kiélvezni. Az énekes imádja a nyarat, és egyáltalán nem érti a fanyalgókat, ezért most tippeket adott nekik, hogyan adják át magukat ők is a nyár élvezetének.

Az énekes egyre több tapasztalatot oszt meg követőivel közösségi oldalán az utóbbi időben. Legyen szó éttermekről, ételekről, az X-Faktor forgatásairól, koncertélményeiről vagy akár a nyári melegről. Sőt, már nemcsak a saját felületein teszi mindezt, hanem különböző oldalak posztjai alá is kommenteket ír, ezzel kifejezve véleményét.

Csütörtök délelőtt például „Alex tippjeit” olvashattuk egyik hozzászólásában az Index Facebook-oldalán:

Napozzatok, menjetek el fürdőzni! Üljetek be egy szaunába, majd baszassatok seggest egy merülőben! Egyetek főtt kukoricát, igyatok bort egy padon és bámuljátok a tenger közben; napon hamarabb üt a pia 😄… vagy a Balatont. Az közelebb van, igaz nem olcsóbb semmivel. 😅 

Szexeljetek medencében, grillezzetek a barátaitokkal… de ha egyik se megy: vegyetek légkondit és maradjatok otthon! Wahahahaha

#jovoreislesznyar

Zenei tehetsége mellett a humorát is sokan értékelik. Korábban a Konyhafőnök zsűritagjai ihlették meg, amikor paródiavideót készített Zéről, Jenőről és Ákosról. Alex ezt egyáltalán nem gondolta túl, felvétele mégis elég gyorsan bekerült a legfelkapottabbak közé.

Napozás, bor, grillezés és szex a medencében - Így éljük túl a kánikulát ByeAlex szerint

#Bulvár#byealex#kánikula#meleg#hőség#tanács#szauna#medence#napozás#szex#bor#grill#szabadidő#nyaralás#tenger

Címlapról ajánljuk