KERESÉS search-close

szauna

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szauna"

Laura: „Minél több időt töltök Dáviddal, annál jobban bejön nekem…”

Laura közelebbről is megismerte Dávidot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hmmm... VV Krisztián szívesen kipróbálná a hármast!

Miközben Adri és Lacika az ex-villalakókat kényeztették, Krisztiánnak meglódult a fantáziája. Vajon mit szólt ehhez Mici?

 

VV Vivi szerint a többiek csúnyán szemen köpték magukat

Bár többen azt állították, hogy sosem lenne szívük felhasználni a SZÁMŰZÉS JOGA szuperképességet, most mégis Vivin csattant az ostor. Vajon mi lehetett ennek az oka?

Zsuzsu elzáratta villatársát a szaunába!

Zsuzsu egyszer csak gondolt egyet, és felhasználta a szuperképességét. Vajon kit "száműzött" a többiektől?

Nem fogod elhinni, hogy Vivi mivel töltött el 8 órát a szaunában!

8 óra sok idő! Erről VV Vivi rengeteget tudna mesélni!

VV Roli:

Úgy tűnik, a szauna szinte tökéletes helyszín a mély beszélgetésekre. Míg Adri és Roli négyszemközt vitatták meg az erőviszonyokat, Csoki szerelmi kálváriája is folytatódott. 

Reni: „Én tényleg nem így akartam!”

A két lány a szaunában tisztázta a dolgokat, ahol könnyekből sem volt hiány. Sőt, végül a hősszerelmes Csoki is csatlakozott a beszélgetéshez...

Csúnyán félresikerült Lali életmódváltása

Lali életmódváltása rosszul sült el, és a szaunázásának nem várt következményei lettek.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali tehéntrágyát akart szárítani a szaunában

Lalinak újabb ötlete támadt Gizike felhasználását illetően, amivel az albérlet többi lakójának problémája akadt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali a szaunába zárva ünnepelte Evelin szülinapját

Evelin hatalmas partit akart szervezni a szülinapja alkalmából az albérletben, és megkérte a lakótársait, hogy ajándék helyett inkább egy kis hozzájárulást adjanak a bulira a bevásárláshoz. Abban a tudatban, hogy elég pénze van, Evelin alaposan bevásárolt, de aztán rájött, hogy Lali – bár ezt tagadta – csak egy kis aprót dobott be a közösbe, amit Evelin hatalmas szemtelenségnek tartott. Amikor Lali még tovább feszítette a húrt, Evelin bosszút esküdött, és nem sokkal később büntetésül bezárta a fiút a szaunába.

Te meddig bírnád a szaunában?


szerző:
2017.09.29. 08:33
Te meddig bírnád a szaunában?

Szép Boglárka és Végh Tímea a Szaunamester Világbajnokság élményeiről meséltek, ahol Demóna és Auróra hercegnő bőrébe bújva ejtették ámulatba a meztelen közönséget. Sőt, a stúdióban bámulatos legyezési technikájukat is bemutatták!

Gabo és Ági a szaunában estek egymásnak az izzasztó edzés után

Ági és Gabo közös edzése igazán viccesre sikerült, a fiú folyamatosan kitolt barátnőjével, majd a szaunába csábította...

Itt az új őrület! – Színház a szaunában

A szaunázás jótékony hatásait nem szabad félvállról venni, ugyanis méregtelenít, a vérkeringést felpezsdíti, és a relaxáció elsajátításában is kitűnő segítség lehet. Természetesen, nem túl egyszerű dolog a 90 fokban magunk elé bámulva ücsörögni. Ezért egy merőben innovatív és kedves módszert találtak ki erre. Színház és showműsor a szaunában! 

Vivi újra megcsillogtatta angoltudását

Vivi elmondta a többieknek, hogy azért vette visszafogottra a figurát, hogy kompenzálja a koronáját. A lány aztán elkezdett Krisztiánnak angolul hadoválni, aztán dalra is fakadtak.

Tivy: „Rotyogott a korona a fején!”

Tivy megmutatta Somának marketing irodáját, a szőke srác pedig az irodában kérdezte ki Tivyt történelemből.

Vivien megszentségtelenítette Tivy marketing irodáját

Tivy megnyitotta villabéli marketing irodáját, és megmutatta Viviennek, hol reklámozza a termékeket. Aztán egy váratlan pillanatban Vivi rámászott...

Ilyen egy szaunaszeánsz Tivyvel?

A bilincsbe vert villalakó saját magát szórakoztatta a szaunában. Csak úgy röpködtek a szokásos ostoros-málnás klasszikusok...

Így beszélte rá Lóri Somát a lila kendő felhasználására

Lóri megbánta, hogy Tivy kihívásával fenyegetőzött, ezért tisztázta a helyzetet Somával, ám ezzel is volt némi hátsó szándéka.

Szauna show, a legújabb spa élmény

Székesfehérváron mesterfokra emelték a szaunázás élményét. A szauna show-k az 1920as évek amerikai gengszervilágát idézik.

Vivi popómasszázzsal kedveskedett Somának

Ha Vivien örömet akar szerezni valakinek, mindent bevet. Rávette Somát, hogy vonuljanak be a szaunába, és masszírozzák meg egymást. Tették mindezt természetesen meztelenül. Soma pedig nem egyszer jött zavarba a kényeztetés közben.

Vivien intim masszázzsal

Soma és Vivien kettesben, szinte teljesen meztelenül vette birtokba a szaunát. Nemcsak a forróság izzasztotta meg a srácot, hanem a szabadelvű lány kézimunkája is, aki krémmel masszírozta Soma testrészeit.

Tűz a szaunában, mentették a hotel vendégeit

Pillanatok alatt füstbe borult egy szálloda Balatonfüreden, miután az alagsorban lévő szauna kigyulladt vasárnap délután. 25 vendég volt az épületben, közülük 8 embert kellett légzőkészülékben kimenekíteniük a tűzoltóknak. A lépcsőházban és folyosókon sem lehetett látni, akkora volt a füst. Több vendég az épületben rekedt és az erkélyen várta a segítséget.

Milyen jótékony hatásai lehetnek a fürdőzésnek?

Fürdőzni nemcsak azért jó, mert kiszakít minket a hétköznapokból, hanem azért is, mert számos egészségmegőrző hatása is van.

Csípős paprika olajjal a zsír ellen

A méltán világhírű Hortobágy szomszédságában, egy fürdővárosban járt Dombóvári Vanda. A műsorvezető Balmazújvárosban próbálta ki többek között a magyaros masszást is.

Luxus Cristiano Ronaldo módra


szerző:
2016.02.03. 17:46
Luxus Cristiano Ronaldo módra

A gyengébbik nem egyik kedvenc focistája nemcsak sármos, de igen tehetős is. Ronaldo szerencsés kiszemeltje a labdarúgó társasága mellett, a villájához tartozó medencét, szaunát és jakuzzit is élvezheti. A pihenéshez elengedhetetlen zenét pedig egy napszemüveges négylábú szolgáltatja.

Itt a szauna szezon!


szerző:
2015.11.24. 09:53
Itt a szauna szezon!

Itt a szauna szezon! Amellett, hogy olykor jól esik a hidegről beesve megmelegedni kicsit, számos kedvező élettani hatása van, de vigyázat! Van néhány szabály, amit nem árt szem előtt tartani! Szikora Brigitta, kineziológus segítségével  végigvettük,  mik a szaunázás alapszabályai!

A Balatont ősszel sem lehet megunni!

Bár már a szó klasszikus értelmében vett szezonnak vége, a mai adásban a Balatonra megyünk, megmutatjuk, hogy a már egy kicsit hűvösebbre fordult időben is van miért lemenni egy-egy hétvégére. Bemutatunk néhány új turisztikai fejlesztést. Tartsanak velünk! Kezdünk.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.

Felpörögtek a szexuális vágyak

Dennis és Fanni újfent huncutkodásra adta a fejét, velük párhuzamosan pedig Edina és Laci is elmerültek a vágyaikban. Egyetlen gond volt csupán: elbújtak a kamerák elől, így pedig súlyos szabályt szegtek.

Fanni börtöne


szerző:
2015.01.27. 23:20
Fanni börtöne

Hat óra nem kevés idő, nézd meg, hogy Fanni mi mindennel kötötte le magát, amíg száműzetésben volt.

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

Akarsz a szaunában tölteni hat órát?

Laci és Fanni szinte már a semmin is képes összeveszni. A facér bepöccen Fanni egy lekezelő kézmozdulatán, és kikéri a nevelt fia szuperképességét.

Fanni lehet feladja a játékot?

Laciék könyörtelenül kihasználták Dennis szuperképességét, és száműzték az édibédi lányt a szaunába, ahol Fanni összetört! Hogy képes lesz-e folytatni a játékot, az kiderül az esti Összefoglalóban!

Zsu 3 ősellenségével „lazult”

Zsuzsa Lacival vacsorázott, Danival jakuzzizott és Edinával szaunázott. Más azt gondolná, milyen lazító programok, ám a feszkó csak fokozódott.

Ádám: Úristen, hogy csúszunk, érzed?

Az erotikus fotózás nyertes párosa a nyugiszobában költhetett el egy romantikus vacsorát, majd megmasszírozták egymást a szaunában, és ezidő alatt tisztázták az eddigi félreértéseket, érzelmeket.

Szaunával a vírusok ellen

A téli hidegben jól esik a szaunázás, aminek rengeteg pozitívuma van, nem biztos azonban, hogy mindenkinek ugyanolyan jót tesz. A szívproblémákkal és magas vérnyomással küszködőknek nem ajánlatos használni, a kezdő szaunásokat pedig Katus Attila arra figyelmezteti, hogy fokozatosan próbálkozzanak vele.

Finnektől hangos a magyar település

Geresdlakon járunk egy Baranya megyei kis faluban. Az eredetileg sváb ajkú település mostanában finn szavaktól hangos. Az elmúlt években ugyanis jó pár finn család költözött ide.

Reggeli - Csak csajok 12-01-09

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Leonidasz egy napra nővé vált

Egy online szavazás végeredménye szerint Leonidasznak ki kellett próbálnia, milyen lehet nőnek lenni.

Benkő újabb villantása


szerző:
2010.11.23. 15:26
Benkő újabb villantása

Benkő Dániel kényelmesebbnek érezte alsónemű nélkül használni a szaunát - azonban nem volt egyedül...Nézzétek meg a reakciókat!

Halál a szauna-vb-n


szerző:
2010.08.08. 10:00
Halál a szauna-vb-n

Az orosz versenyző életét már nem tudták megmenteni a kórházban.

Lángok egy fővárosi hotelben


szerző:
2010.07.31. 09:24
Lángok egy fővárosi hotelben

Tűz volt a Margitsziget egyik szállodájának szaunájában péntek reggel.

Kárfelmérés a Gyurcsány-villában

Hétfőn kezdik felmérni a károkat és elkezdeni a helyreállítást Gyurcsány Ferenc villájában, ahol vasárnap kigyulladt a szauna.

Megfőttek a szaunában


szerző:
2010.03.02. 15:51
Megfőttek a szaunában

A két orosz férfi a gőzfürdőből kilépve a véletlenül forráspontra hevített vízbe ugrott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való