Belföld

Dézsi Csaba András felesége tagadja, hogy férje valaha bántalmazta volna

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 16:54

Egy korábban kormánypárti, most független helyi képviselő állította, hogy bántalmazta a feleségét Dézsi Csaba András győri fideszes polgármester.

Bántalmazta a feleségét Dézsi Csaba András győri fideszes polgármester – állította egy korábban kormánypárti, most független helyi képviselő. Hajtó Péter állításait egy rajta elvégzett hazugságvizsgálat eredményével igazolná, ahogy arról beszámoltunk.

Korábban Borkai Zsolt, a szexbotránya után lemondott, de a posztért most újra induló korábbi polgármester is utalt arra: videó készülhetett az esetről. Dézsi Csaba András nem reagált a megkeresésünkre, felesége korábban az esetet említve, rosszullétről beszélt.

Dézsi felesége korábban a húsvéti sonka mellől válaszolt erre a vádra, és azt mondta Borkaira: „Ezt a szerencsétlent még nézi valaki?” Dézsi az RTL Híradójának nem akart nyilatkozni, csak annyit tett hozzá, hogy „normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal”.

Most Szentes Veronika az Indexnek írta meg bővebben mondanivalóját. Azt írta: „Csaba soha nem emelt még rám kezet, nincs sem fizikai, sem verbális erőszak a családunkban”. Dézsi korábban az esetről azt mondta, hogy felesége rosszul lett, ezért kellett kivinni az autóba.

Szentes nyilatkozatában azt írta, hogy 2022 nehéz év volt számára, mert a lánya terhes volt, mikor nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála. A polgármester feleségét hét éve rosszindulatú hasnyálmirigy-daganat miatt műtötték. Szerinte Hajtó akkoriban igyekezett a polgármester és felesége bizalmába férkőzni, ezért Dézsi és felesége is írt Hajtónak. A páros most fel is jelentette őt rágalmazásért.

Az RTL Híradó riportját az előzményekről alább lehet megnézni:

Nyitókép: TikTok

#Belföld#bántalmazás#tagadás#tiktok#nyilatkozat#győr#dézsi csaba andrás#borkai zsolt#hajtó péter#vád#rágalmazás#per

Címlapról ajánljuk