Belföld

Dézsi Csaba felesége Borkairól: Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?

rtl.hurtl.hu

2024. március 28. 12:31

Dézsi Csaba felesége a húsvéti sonka mellől válaszolt Borkai Zsolt vádjára, miszerint a győri polgármester megütött valakit.

Dézsi Csaba András győri polgármester nagy nyilvánosság előtt ütött meg valakit politikai ellenfele, Borkai Zsolt szerint – az ismét polgármesterségre pályázó Borkai az ATV kedd reggeli műsorában beszélt erről. 

Dézsi Csaba András győri polgármester egy-másfél évvel ezelőtt megütött valakit háromszáz ember előtt, és erről videófelvétel is készült – állította a szexbotrányba keveredett korábbi győri polgármester, aki az idei önkormányzati választáson függetlenként indul.

Borkai ezt az őt kérdező újságírók kérdéseire válaszolva mondta el, miután azt mondta, hogy „erkölcsösség kérdésében” sem áll „túlságosan rosszul” Dézsi Csaba Andrással szemben. Dézsi az RTL Híradójának nem akart nyilatkozni, csak annyit tett hozzá, hogy „normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal”.

Dézsi Csaba és felesége a TikTokon reagált Borkai vádjára, a polgármester otthonról, a konyhából jelentkezett be, ahol már készültek a húsvétra. Dézsi elmondja, hogy őt hívogatják a tévék, hogy hallotta-e, hogy mit mondott róla a tévében Borkai Zsolt. Dézsi a feleségétől is megkérdezte, hogy tudja-e, miről van szó, mire a sonkát vágó nő csak annyit kérdez, hogy:

Ezt a szerencsétlent még nézi valaki?

A teljes videó itt nézhető meg:


Borkai Zsolt indulásával az RTL Híradója is foglalkozott:


Nyitókép: Dr. Dézsi Csaba / TikTok

#Belföld#dézsi csaba andrás#győr#polgármester#borkai zsolt#tiktok

Címlapról ajánljuk