Belföld

Borkai Zsolt: Győr polgármestere háromszáz ember előtt ütött meg valakit

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 11:42

Dézsi Csaba András győri polgármester nagy nyilvánosság előtt ütött meg valakit politikai ellenfele, Borkai Zsolt elmondása szerint. 

Dézsi Csaba András győri polgármester egy-másfél évvel ezelőtt megütött valaki háromszáz ember előtt, és erről videófelvétel is készült – állította az ATV reggeli műsorában Borkai Zsolt. Ezt az őt kérdező újságírók kérdéseire válaszolva mondta el, miután azt mondta, hogy hogy „erkölcsösség kérdésében” sem áll „túlságosan rosszul” Dézsi Csaba Andrással szemben.

Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere tavaly nyáron jelentette be, hogy függetlenként indulni fog a város polgármesteri címéért a 2024-es önkormányzati választáson:


Januárban Borkai kijelentette, hogy szerinte Győrben már egyáltalán nem téma az adriai hajókázása a prostituáltakkal, és garantáltan nem kerül elő újabb botrányos videó róla. Úgy gondolja, ő nyeri majd a választást, mert a jelenlegi polgármester döntései nehéz helyzetbe hozták az egykor nagyon gazdag Győrt. Dézsi Csaba András erre nem akart reagálni a Híradónak, csak annyit mondott: „normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal”:


Nyitókép: Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje beszél a jelöltbejelentő sajtótájékoztatón Győrben 2019. december 6-án.

 

#Belföld#borkai zsolt#dézsi csaba andrás#győr#polgármester#önkormányzati választás 2024

Címlapról ajánljuk