Híradó

Borkai Zsolt: Nőket nem viszünk hajóra

Litauszky BalázsLitauszky Balázs

2023. június 12. 19:13

Tudtak a kompromittáló videókról a Fideszben és eleinte még segítséget is – jobboldali médiatámogatást – ígértek neki, erről beszélt Borkai Zsolt Győr korábbi polgármestere az ATV Heti Napló című műsorában. A politikus az adriai orgiáról készült felvételek miatt végül kilépett a pártból és lemondott a városvezetésről. Most bejelentette, hogy függetlenként újra elindul Győrben.

Nem bocsátkozott részletekbe Borkai Zsolt fideszes győri polgármester, amikor 2019-ben újraválasztása után bejelentette, hogy kilép a Fideszből.

 

A győriek úgy döntöttek, hogy botlásom ellenére velem együtt szeretnék építeni ezt a várost

– mondta Borkai Zsolt 2019-es botránya után. A politikus botlásnak nevezte, hogy több prostituált társaságában vett részt egy orgián egy adriai hajókiránduláson. Az itt készült felvételeket egy blogon hozták nyilvánosságra a választási kampány hajrájában.

Borkai Zsolt most az ATV Heti Napló című műsorában hosszan beszélt az ügyről. Azt mondta, ittasak voltak, és bár rászólt az egyik lányra, amikor látta, hogy videót készít, a telefonokat nem vették el tőlük. Azt mondta, ez volt az első alkalom, hogy prostituáltakat hívtak egy hajóútra.

Arról is beszélt, hogy a félrelépést még akkor is próbálta eltitkolni a felesége elől, amikor már tudta, hogy fotók készültek a kiruccanáson. Pedig a fidesz vezetésében többen is kaptak információt arról, hogy nem csak fotók, videók is készültek.

Korábban a fideszben tudtak jópáran róla. Szerintem nem jól kezelték, de tudtak róla, igen. És lehetett hallani, hogy forog, és megy egy ilyen felvétel.

A pártigazgatóval kétszer is találkozott a videók miatt, Kubatov Gábor második alkalommal segítséget ígért neki.

Nem engedünk a zsarolásnak, ez volt a konklúziója, és azt mondta, hogy a jobboldali média mellém fog állni, és igazából minden segítséget megadnak, ha ebből lesz valami.

Borkai azt is elmondta, szerinte már megbűnhődött az ügy miatt.

Rájön az ember egy idő után, hogy teljesen mindegy, hogy jót, vagy rosszat mondanak az emberről, csak beszéljenek róla. 

És egy tanulságot is megfogalmazott.

Ha az életemben – remélem több ilyen nem lesz. Az biztos, hogy nőket nem viszünk a hajóra…

Borkai Zsolt ebben az interjúban jelentette be, hogy újra elindul a győri polgármesteri székért, ezúttal már függetlenként.

#Híradó#Videó#politika#borkai zsolt#szexbotrány#győr

Címlapról ajánljuk