Belföld

Lehet, hogy le kell vágni Schmuck Andor lábujját

rtl.hurtl.hu

2024. február 8. 5:02

Mint szerdán megírtuk, Schmuck Andor is elindulhat Budapest V. kerületének polgármesteri posztjáért. Az rtl.hu egy szanatóriumban érte utol Schmuckot, akit cukorbetegsége miatt kezelnek. Az is lehet, hogy le kell vágni az egyik lábujját.  

„Nem jutottam hozzá a szükséges gyógyszerhez, mert mindenki fogyásra használja” – mondta Schmuck Andor az rtl.hu-nak.  

Oxigénfürdőt kapok annak érdekében, hogy javuljon az állapotom, és ne kelljen levágni az egyik lábujjamat 

– fogalmazott a politikus. Azt is megjegyezte, most arra van nagyobb esély, hogy nem kell semmit sem vágni, és így „10 ujjal tudja majd járni a kampányt.”

Schmuck Andor ugyanis, mint szerdán megírtuk, várhatóan elindul Belváros-Lipótváros polgármesteri posztjáért, amennyiben egyik jelölt sem vállalja, hogy megvalósítja a legfőbb kampányígéretét.

Hogy mit ígér Schmuck Andor a belvárosiaknak, azt ide kattintva lehet elolvasni. A cikkben válaszol arra a kérdésünkre is, nem tartja-e megtévesztőnek, hogy szervezete a „Miénk a Belváros” nevet kapta, ami igencsak hasonlít a helyi ellenzék által alkotott Tiéd a Belváros-frakció elnevezésére.

Az RTL Híradó korábban egyébként beszámolt arról, hogy hiány van az inzulinrezisztencia kezelésére használt gyógyszerből is. A problémát részben ebben az esetben is az okozza, hogy a fogyni vágyók elhappolják a gyógyszert a betegek elől.


Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

#Belföld#schmuck andor#lábujj#cukorbetegség#önkormányzati választás#belváros#egészség

Címlapról ajánljuk