Belföld

Bemutatkozott az új mentor, Rácz Jenőt zavarba hozták, először adott tévéinterjút párjával Kocsis Tibor

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 12:39

Kárpátaljai születésű szupersztár ül be az X-Faktor mentorszékébe, Rácz Jenőt zavarba hozta Love Island Kitty dekoltázsa, és videók kerültek elő az önfeledten táncoló Merkely Béla egyetemi rektorról. Először adott párjával tévéinterjút Kocsis Tibor, és bemutattuk annak a megözvegyült apának a történetét, aki nagyon kevés pénzből kényszerül ellátni fogyatékos fiát, miután az állam elvette az otthonápolási díj nagy részét. Erre a hétre is jutott egy rosszul sikerült rablás, a tettes terveit ezúttal egy üvegajtó húzta keresztbe. Ezek a hét videói.

Sokakat érdekelt és megosztotta olvasóinkat Mardoll mutatványa. Az X-Faktor volt versenyzője babakocsiban tolta be kiskutyáját a Reggeli stúdiójába. Azt állította, hogy a hatéves Napoleonnak kicsik a lábai, és könnyen elfárad, ezért szállítja így az állatot.


Szintén a Reggelit választotta Kocsis Tibor ahhoz, hogy először mutatkozzon párjával a tévénézők előtt. Ferenczi László mesterfodrásszal elmesélték, hogyan ismerkedtek meg, és hol tartanak most. Ugyanolyan átlagos párnak tartják magukat, mint mások.


A héten az is kiderült, hogy ki váltja Csobot Adélt az X-Faktor mentorszékében. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti jól összeszokott hármasához a kárpátaljai születésű Herceg Erika csatlakozik. Magyarországon mindeddig még kevesen hallottak róla, de Ukrajnában és Oroszországban igazi szupersztárnak számít. Az új mentor családjáról és az új kihívásról is mesélt a Fókusznak.


Extra videónkban pedig még mélyebb betekintést nyújtottunk az előadó életútjába. Herceg Erika megosztotta: tíz éve versenyzőként akarta magát megmérettetni a magyar X-Faktorban, de végül nem volt bátorsága Budapestre utazni.


A Konyhafőnök is tartogatott izgalmakat nézőink és olvasóink számára. Például egy versenyző kiszagolta Fördős Zé titkát, miután azt állította magáról, hogy különleges képességgel áldotta meg az élet, és bármit ki tud szagolni. Beharangozott adottságát a zsűritagokon tesztelte.


Rácz Jenőnek is voltak emlékezetes pillanatai a héten. A séf szemmel láthatóan zavarba jött Love Island Kittytől, miután a versenyző minden tekintetet magára szegezett öltözetével. „Azt érzem, hogy zaklatva vagyok” – jelentette ki egy adott ponton Rácz Jenő.


Nem mentünk el szó nélkül a Star Wars-világnap mellett sem. A Reggeliben Darth Vaderrel és rohamosztagosokkal ünnepeltünk, Mag Viktor, az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének vezetője arról beszélt, küldetésüknek tekintik, hogy megismertessék és megszerettessék az emberekkel George Lucas modern mitológiáját.


Igazi kuriózummal jelentkeztünk a Pécsi Állatkertből, bemutattuk a hat hónapos kengurubébit, ami egy fűtött batyuban nevelkedik. A kengurubébi sorsa azért alakult így, mert kipottyant anyja erszényéből – azt nem tudni, hogy az anyaállat elveszítette, vagy szándékosan elhagyta-e őt.


A héten videók jelentek meg Merkely Béláról, amelyek meglehetősen oldott hangulatban mutatták a Semmelweis Egyetem rektorát, önfeledten táncolt, és cheerleadereket éltetett. A Híradó összeállításából kiderült, hogy Merkelyék az egyetemi csapat sikerét ünnepelték, és szerinte nem sértette meg az etikai előírásokat, amelyek egyebek mellett arról rendelkeznek, hogy az oktatók nem csorbíthatják az intézmény jó hírét vagy saját méltóságukat.


Szintén az RTL Híradó számolt be annak az elkeseredett apának a történetéről, aki felesége halála után jelentősen kevesebb pénzből kényszerül 32 éves fogyatékos fiát nevelni. Az állam arra hivatkozva vette el az otthonápolási díj nagy részét, hogy az eddigi 180 ezer forintból le kell vonni a férfi 120 ezer forintos egészségkárosodási járadékát – ami azért jár neki, mert korábban uránbányában dolgozott –,  ugyanis az rendszeres jövedelemnek számít. A felháborodott apa petíciót is indított.


A végére pedig egy látványosan meghiúsult rablást tartogatunk: úgy kapták el az egyik budapesti drogériában rabolni akaró nőt, hogy nem nyílt ki az üvegajtó előtte, amikor menekülőre fogta.

#Belföld#X-Faktor#rácz jenő#mentor#fördős zé#herceg erika#kocsis tibor#merkely béla#A Konyhafőnök#rablás#otthonápolás#mardoll#star wars#pécsi állatkert#kenguru

Címlapról ajánljuk