A Konyhafőnök Junior

A kék csapat herkentyű burgere

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 22. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a kékektől, nézd meg a receptjüket.


Elkészítés:

A zsemle elkészítéséhez lisztet, tojást, sót elkeverünk, kevés vízzel felöntjük és összedolgozzuk a tésztát. Langyos tejre rámorzsoljuk az élesztőt, cukorral belocsoljuk és hagyjuk, hogy felfusson a tej. Összekeverjük a masszát és a sütőbe tesszük kelni. Zsemléket formázunk, és bő olajban kisütjük.

Coleslaw salátát készítünk, ehhez majonézt készítünk, felvágjuk az édesköményt, hámozóval pedig a sárgarépát, ezeket besózzuk, sózzuk és borsozzuk, fél lime levével összekeverjük és a majonézt is hozzákeverjük, magos mustárt adunk hozzá még.

A raguhoz szójaszószt, sót, borsot és fokhagymát beleteszünk egy serpenyőbe, adunk hozzá rákot és algát, majd elkezdjük pirítani, hozzáadjuk a polipokat és megsütjük a rangunkat.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#recept#kék csapat