Sárga csapat: főétel a la Rozina
2017. szeptember 20. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre a középdöntő második feladatában: Rozina kedvenc alapanyagaiból kellett főételt készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.
Elkészítés:
A kifilézett csirkemelleket kisebb szeletekre vágjuk. Az egyik csirkemellet megtöltjük aszaltszilvával, a másikat kisütjük.
Kolbászt pirítunk és összeaprítjuk. Ugyanezt megtesszük a mandulával is, majd összekeverjük a kolbásszal és a natur megpirult csirkemellet beleforgatjuk. A szilvás csirkét 170 fokon aranybarnára sütjük.
Pürét készítünk a brokkoliból és a főtt burgonyából. Megfőzzük a brokkolit és a burgonyát és vajat keverünk mindkettőhöz. A gombát vékony szeletekre vágjuk és sóval borssal kakukkfűvel és olívaolajjal roppanósra sütjük.