Vali céklás-húsos arancinijei
2017. szeptember 18. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Valitól, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
cékla, sáfrány, kapribogyó, panko morzsa, rizs, uborka, snidling, mustár, vöröshagyma, petrezselyem, újhagyma, darált csirke
Elkészítés:
Készítünk egy rizottó alapot, majd hozzátesszük az apróra vágott céklát. Elkészítjük a remulád mártást, amíg hűl a hűtőben a rizottó alapunk, hogy formázható legyen.
A darált csirkehúst forró olajban megpirítjuk, petrezselyemmel és rozmaringgal ezt töltjük bele a rizottó golyókba. A hideg rizottóba elkeverünk vajat és parmezánt is, kört formázunk, panírozzuk pankómorzsában és bő olajban kisütjük.