A Konyhafőnök Junior

Vali céklás-húsos arancinijei

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 18. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Valitól, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

cékla, sáfrány, kapribogyó, panko morzsa, rizs, uborka, snidling, mustár, vöröshagyma, petrezselyem, újhagyma, darált csirke
 

Elkészítés:

Készítünk egy rizottó alapot, majd hozzátesszük az apróra vágott céklát. Elkészítjük a remulád mártást, amíg hűl a hűtőben a rizottó alapunk, hogy formázható legyen.

A darált csirkehúst forró olajban megpirítjuk, petrezselyemmel és rozmaringgal ezt töltjük bele a rizottó golyókba. A hideg rizottóba elkeverünk vajat és parmezánt is, kört formázunk, panírozzuk pankómorzsában és bő olajban kisütjük.
 

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#recept#arancini