Anna sáfrányos aranchinijei marhahúsos snidlinggel töltve, remulárd mártással
2017. szeptember 18. 22:30
Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától, nézd meg a receptjét.
Alapanyagok:
paradicsom, vöröshagyma, újhagyma, petrezselyem, sáfrány,szezámmag, rizs, marhahús, capribogyó, mustár, csemegeuborka, snidling
Elkészítés:
Készítünk egy rizottó alapot, de az alaplébe teszünk egy kevés sáfrányt is. Ha elkészült, kitesszük és betesszük a fagyasztóba hűlni.
Amíg fő a rizottó, elkészítjük a tölteléket. Összevágunk 1 vöröshagymát és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a marhahúst. Egy kicsit megsütjük, majd hozzáadunk egy kevés snidlinget, sót és borsot. Fűszerekkel megsütjük a marhahúst. Lehúzzuk a tűzről és elkészítjük a remulárd mártást.
Ezután kiszedjük a rizottót a hűtőből, majd a tenyerünkben kilapjuk, egy kevés tölteléket teszünk rá, majd gombócot formázunk belőle. Bepanírozzuk, és szezámmagot is használunk hozzá, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.