A Konyhafőnök Junior

Anna sáfrányos aranchinijei marhahúsos snidlinggel töltve, remulárd mártással

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 18. 22:30

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától, nézd meg a receptjét.


Alapanyagok:

paradicsom, vöröshagyma, újhagyma, petrezselyem, sáfrány,szezámmag, rizs, marhahús, capribogyó, mustár, csemegeuborka, snidling
 

Elkészítés:

Készítünk egy rizottó alapot, de az alaplébe teszünk egy kevés sáfrányt is. Ha elkészült, kitesszük és betesszük a fagyasztóba hűlni.

Amíg fő a rizottó, elkészítjük a tölteléket. Összevágunk 1 vöröshagymát és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a marhahúst. Egy kicsit megsütjük, majd hozzáadunk egy kevés snidlinget, sót és borsot. Fűszerekkel megsütjük a marhahúst. Lehúzzuk a tűzről és elkészítjük a remulárd mártást.

Ezután kiszedjük a rizottót a hűtőből, majd a tenyerünkben kilapjuk, egy kevés tölteléket teszünk rá, majd gombócot formázunk belőle. Bepanírozzuk, és szezámmagot is használunk hozzá, és bő forró olajban aranybarnára sütjük.

#A Konyhafőnök Junior#RTLII#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#recept#anna#arancini