A Konyhafőnök Junior

Hanna dijoni mustáros szürke harcsája

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 5. 21:30

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.


Dijoni mustáros szürke harcsa bulguros görög salátával
 

Alapanyagok:

szürke harcsa, citrom, narancs, lime, pardicsom, olajbogyó, rozmaring, bazsalikom, hagyma, újhagyma, pankomorzsa, mustár, kaliforniai paprika, színes koktélparadicsom
 

Elkészítés:

A pankomorzsát összekeverjük 1 citrom és 1 lime héjával, a szürke harcsát bekenjük dijoni mustárral és rászórjuk a morzsát. Megsózzuk és 200 fokos előmelegített sütőbe tesszük 20-30 percre.

A salátához felvágjuk a hozzávalókat: paradicsom, lilahagyma, uborka, oliajbogyó. Megpirítjuk az apróra vágott paprikát, hagymát és a bulgurral összefőzzük.
 

#A Konyhafőnök Junior#rtlii#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#recept#hal

Címlapról ajánljuk