2:06
A Konyhafőnök JuniorA Konyhafőnök Junior
Dani ropogós halfiléje
2017. szeptember 5. 21:30
Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Danitól, nézd meg a receptjét.
Ropogós halfilé, baconbe göngyölt ceruzababbal és hollandi mártással
Alapanyagok:
fogas, citrom, lime, zöldbab, bacon, chili, olajbogyó
Elkészítés:
A halat olajjal, sóval, borssal és citrom levével bedörzsöljük, majd forró serpenyőben ropogósra sütjük.
A babokat baconbe göngyöljük és 180 fokos sütőben megsütjük.
A hollandi mártáshoz 1 tojás sárgáját, negyed citrom levével elkeverünk és olvasztott vajat adunk hozzá.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem