A Konyhafőnök

Több versenyző is összeomlott a Textúra konyhájában

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 14. 22:25

A Rumour után a Textúrában is helyt kellett állnia a versenyzőknek. Az éles feladat azonban annyira nagy falatnak bizonyult, hogy többen kiborultak, és a viták sem kerülték el a csapatokat.

„Kvázi hülyének állítanak be” – Laci folyamatosan elvette a feladatokat Izától 


Földi Lacinak nem tetszett Url Iza tempója, amikor a Textúrában elő kellett készíteniük az ételeket. Folyamatosan odaszólt neki és kivette a kezéből a feladatait. Ezzel viszont teljesen befeszítette a csapattársát.

„Ez egy darabos sz*r” – Rácz Jenő hitetlenkedve nézte, hogyan dolgoznak a pirosak 


A piros csapat tagjai több problémával is szembenéztek a Textúrában, aminek mentoruk, Rácz Jenő egyáltalán nem örült és azonnal helyretette a versenyzőit.

„Közel álltam az összeomláshoz” – Iza kikészült a Textúra konyhájában 


Miközben Földi Laci folyamatosan azt figyelte, hogy áll a feladataival, Iza nem vette észre, hogy az éppen melegített tejszínje kifutott és eláztatta az egész konyhát. A nem várt özönvíz láttán a lány a sírás határára került.

Lara káromkodva üvöltött: nem tudta, hogyan és mit tálaljon ki 


A Textúrában feszültté vált a hangulat a tálalás előtt, ugyanis a piros csapat még javában készítette az elemeket, így a konyhafőnök, Czeglédi Laura nem tudta, mit csináljon a tányérokkal.

Rácz Jenő lecserélte Czeglédi Laurát: „Megint csalódást okoztam” 


Rácz Jenő megelégelte, hogy Larának fogalma sincs, milyen elemeket kell a desszertes tányérokra tenni, ezért kemény döntést hozott a tálalás közepén.

„Akkor tartok egy főzőkurzust” – Rácz Jenőnek elege lett a pirosak munkájából 


Horváth Geri szinte az egész főzés alatt a halak filézésével küzdött, amit Rácz Jenő egy ponton túl már nem tudott elviselni. „Akkor tartok egy főzőkurzust” – mondta mérgesen, majd minden versenyzőjét magához parancsolta.

Horváth Gergőt kihozta a sodrából terhes csapattársa 


Gerinek konyhafőnökként minden folyamatot követnie kellett volna, azonban a desszert teljesen kiesett a felügyelete alól és fogalma sem volt róla, hogy Nóra mit süt a hátsó pultban. Rácz Jenő ezt nem hagyta szó nélkül.

#A Konyhafőnök#gasztro#fördős zé#főzés#sárközi ákos#textúra#rácz jenő#étterem#középdöntő#19. rész

Címlapról ajánljuk