A Konyhafőnök

Ketten is a feladás szélére kerültek A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 1. 22:35

A csapatfeladatok alatt Kurta Zsuzsa és Czeglédi Laura is sírva próbált szembenézni az előttük álló nehézségekkel. Egyikük viszont annyira kikészült, hogy Rácz Jenő felajánlotta neki, hogy ha szeretné, inkább adja fel a versenyt.

Fördős Zé egy arckezeléssel hátráltatta Nesikát és Larát


Nesika fekete köténye miatt Lara is hátráltatást kapott. A lányoknak Zé egy igazi luxus feltöltődést talált ki, ami hallatán Nesika teljesen fellelkesült.

Lara annyira kiborult Nesikától, hogy legszívesebben feladta volna


Lara és Nesika párosa nem tudott úgy együttműködni, ahogy azt a zsűri szerette volna, és hiába mondta el nekik Jenő a receptet többször is, nem tudták megjegyezni. Larának – aki már a könnyeivel küszködött – minden erejére szükség volt, hogy összeszedje magát, és folytassa a feladatot.

Rácz Jenő kiakadt Nesikára: „Ez mi a lósz*r? Ezt komolyan gondolod?”


A főzés során Nesika sok bosszúságot okozott Larának, azonban az egyik hibás eleme nemcsak neki, de Rácz Jenőnek is szemet szúrt. A séf megdöbbenve kérte számon a csapatát.

Geri és Zsuzsa egymásnak feszültek a linzertészta miatt


Bár egyikük sem tudta pontosan, hogyan készítsék el a zsűri által kért három ételt, Geri és Zsuzsa is a saját feje után ment. Ennek eredményeképpen heves vita alakult ki köztük a tészta elkészítésével kapcsolatban.

Nesika tönkretette Geriék pitéjét: „Azt hittem, eldobom az agyam”


Geri nem hitt a szemének, amikor a nagy nehezen begyúrt linzertésztájuk Nesika figyelmetlensége és ügyetlensége miatt a padlón kötött ki.

Rácz Jenő: A Konyhafőnök történetében ennyire rossz páros alakítást még nem láttam


A pirosak mentora csalódottan nézte az előtte álló párost: Lara és Nesika alulteljesítettek a közös főzésen. Larát Rácz Jenő szavai teljesen összetörték, és aggodalommal gondolt az előttük álló második feladatra.

Zsuzsa összeomlott a főzés alatt: „Ennyi volt”


Gerinek és Zsuzsának a második feladatban se ment könnyebben a közös munka: nemcsak a sütés világában nem voltak otthon, de a rájuk osztott hátráltatás sem jött jókor. Zsuzsát eddig még sosem látott módon megviselte a kialakult helyzet.

Rácz Jenő Zsuzsának: „Lehetőséget adok, hogy feladd”


Rácz Jenő úgy látta a versenyzőjén, hogy akár az egészsége is rámehet a verseny okozta stressz miatt. Bár még Ákossal is párbajozott Zsuzsáért, választás elé kellett állítania.

„Nem gondoltam volna, hogy idáig el fogok jutni” – Két versenyző számára is véget ért a verseny


A Középdöntőbe jutásért négy versenyző csapott össze, azonban csak ketten juthattak tovább. Így a nap végére kiderült, ki a piros csapat hat legerősebb versenyzője.

#A Konyhafőnök#összefoglaló#fördős zé#10. rész#sárközi ákos#csapatfeladat#rácz jenő#sírás#feladás#czeglédi laura#nagy nesika#horváth gergely#kurta zsuzsa#obersovszky nóra#sárai ádám#ferenci lászló#sinkovic dóra

Címlapról ajánljuk