A Konyhafőnök

Fördős Zé és Rácz Jenő vajat köpültek, tacót sütöttek és még közös exük is megjelent A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 22:20

A Konyhafőnök első jubileumi adásában rengeteg meglepetés érte a zsűrit: Sárközi Ákos rajongója sírva a nyakába borult, Fördős Zé és Rácz Jenő találkoztak közös exükkel és a zsűri még főzni is beállt, hogy segítsenek a versenyzőknek. Összefoglaló cikkünkben visszanézheted az első adás legizgalmasabb pillanatait.

„Mindkét zsűrivel randiztam” – Fördős Zé és Rácz Jenő múltjából visszatért egy közös ismerős 


Amikor Vivien besétált a stúdióba, arra számított, hogy Fördős Zé és Rácz Jenő is felismerik majd, azonban nem így történt. A múltbéli történések felgöngyölítése után Zé próbálta jóvá tenni, hogy se szó se beszéd eltűnt a lány életéből, és beállt mellé segíteni a tálaláskor.

Fördős Zé és Rácz Jenő beálltak főzni, hogy elhárítsanak egy taco-vészhelyzetet


Molnár-Dzurek Anita mexikói fogásokkal készült a zsűrinek, akiket a biztonságuk érdekében be is öltöztetett. Az óra elindulása előtt még nem is sejtette, hogy milyen jól jön majd ez Zének és Jenőnek, ugyanis a végén ők is beálltak mellé a pultba, hogy időben elkészülhessen a tálalással.

Az egyik állását is otthagyta, hogy A Konyhafőnökre készülhessen 


Földi László mindent beleadott, hogy kötényt szerezhessen A Konyhafőnök jubileumi évadában, két munkája közül az egyiket ott is hagyta emiatt. Ráadásul különleges fogással készült: Sárközi Ákos egyik ikonikus ételét alkotta újra. Vajon ez megérhet egy aranygombot?

Fördős Zét elvarázsolta egy bűvész A Konyhafőnökben 


Vajon Fördős Zé pattogtatott már úgy quinoát, hogy csak a kezében tartotta és ugrándozott? Valószínűleg nem, egészen A Konyhafőnök Casting adásáig, ahol egy bűvész különféle trükkökkel tette emlékezetessé a tálalását.

A Konyhafőnök versenyzője nem akart Rácz Jenő csapatába kerülni: „Nagyon direkt vagy” 


Olaszországból repült haza, hogy főzhessen egy finom tésztát a zsűrinek. Egyetlen vágya volt, hogy tovább juthasson, lehetőleg kék köténnyel, ami a sminkjéhez is jobban illeszkedik. Később azt is elárulta, hogy mit gondol Rácz Jenőről, amit a séf sem hagyott szó nélkül.

VV Piros elsírta magát, amikor szembesült Rácz Jenő véleményével 


A ValóVilág egykori játékosa szeretné bebizonyítani, hogy otthonosan mozog a konyhában. Találásakor ráadásul nem bízta a véletlenre a flambírozást: tűznyeléssel tette még látványosabbá a helyzetet. Ezt követően azonban elpityeredett, mert a tányérja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. A kérdés már csak az: Rácz Jenő is ezt gondolta?

Fördős Zé és Rácz Jenő közösen köpülték a vajat: „Te tartsad, én meg csinálom” 


Az egyik versenyző egy különleges elemmel is készült: tálalás közben szeretett volna vajat köpülni. Fördős Zé azonban látta, hogy nehezen boldogul a feladattal, ezért beállt segíteni. A vaj-bulihoz később Rácz Jenő is becsatlakozott.

A Konyhafőnök zsűrije saját arcképükkel díszített alsónadrágokat kapott 


A versenyzők közül többen is meglepetésekkel készültek Zének, Jenőnek és Ákosnak. Volt, aki saját készítésű figurákként álmodta újra a zsűrit, mások süteményt készítettek, és volt, aki alsóneműre nyomtatta a zsűritagok fotóit. Rácz Jenőnek annyira megtetszett a nadrág, hogy rögtön fel is vette.

A versenyző már a főzés előtt összeomlott: „Ha meglátom Ákos séfet, elsírom örömömben magamat” 


Sárközi Ákos nagy rajongójaként Kurta Zsuzsa bizonyítani szeretett volna kedvencének. Amikor belépett a stúdióba, azonnal elsírta magát Ákos láttán, aki gyorsan megvigasztalta, hogy időben be tudja fejezni az ételét.

#A Konyhafőnök#fördős zé#1. adás#sárközi ákos#összefoglaló#vajköpülés#rácz jenő#meglepetés#főzés#ex#rajongó#sírás#továbbjutás#aranygomb#varga piroska#vv piros

Címlapról ajánljuk