KERESÉS search-close

aranygomb

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "aranygomb"

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége volt arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Hogy kinél nyomta le az aranygombot, az a videóból kiderül.

Fókusz 2015-11-25


szerző:
2015.11.25. 18:55
Fókusz 2015-11-25

Hova utazhatunk? - Tunéziát nem ajánlják, Párizst viszont nem tiltják. Mi alapján foglalják vagy mondják le utazásaikat a magyarok? Lecsapták őket - Öten kerültek az aranygombosok közé. Horgas Eszter nemsokára tisztázza döntésének hátterét. Üzlet vagy vallás? - Fellibbentik a fátylat a szcientológiai egyház titkairól. Mit keres ott Tom Cruise és John Travolta?

Megismerjük a Hungary’s Got Talent két versenyzőjét

Most szombaton volt a Hungary’s Got talent utolsó válogatója. A zsűri 2 hölgytagja is mostanra tartogatta az aranygombját. Kovács Patríciának  köszönhetőn Milák Mózes azonnal az élő showba jutott és végül Buda Julianna is örülhetett, hiszen a több 100 versenyzőből ő is bekerült a legjobb 30 produkció közé. A két fiatal tehetség volt a vendégünk.

Az Infusion trió két országban is tarolt!

Hihetetlen tehetségekkel és humorosabbnál humorosabb produkciókkal találkoztunk most szombaton is a Hungary’s Got Talent showműsorban. A HGT egyik csapatával olyan történt, ami a világon a műsor történetében még soha.

Füry Ferenc meg sem áll a döntőig

Ahogy a Hungary’s Got Talent zsűritagjainak, a műsorvezetőknek is megvan az a lehetőségük, hogy az aranygombbal bejutassanak valakit az élő show-ba, akik már éltek is ezzel a jogukkal. Így jutott tovább a sajátos angolkiejtéssel rendelkező Füry Ferenc, aki reményei szerint meg sem áll a döntőig.

 

HGT: Ferenc visszatért a krumpliföldekről, akár a bumeráng

A Hungary’s Got Talent szabályzata szerint a műsorvezetőknek is van egy-egy lehetőségük arra, hogy a jelentkezők közül valakit egyenesen az élő showba jutassanak. Dombóvári István élt ezzel a jogával szombaton, igaz Balázs is támogatta az ötletét. Azért a férfiért nyomta meg az aranygombot, akit az X-Faktorban Nagy Feróék is kiszúrtak maguknak.

Fókusz 2015-11-02


szerző:
2015.11.02. 17:25
Csuja Imre aranygombbal jutalmazott, de csak az egyik sztárcsemete remekelt

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége van arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Máris mutatjuk, kik azok, honnan jöttek, akik a színészt ennyire meggyőzték produkciójukkal. És a mindig vicces Badár Sándor illetve a Détár Enikő és Rékasi Károly gyerekének szereplését, és az azokra érkezett reakciókat is felidézzük.

INFUSION: A csapat, aki miatt Csuja Imre megnyomta az aranygombot

Az Infusion trió tagjai simán vették az akadályokat. Alighogy felléptek a Hungary' s Got Talent színpadán, máris kibérelték helyüket az élő show-ban. Csuja Imre annyira el volt ragadtatva a fiúk produkciójától, hogy megnyomta az aranygombot, amivel egyből a döntőbe jutottak.

A Got Talent zsűritagja aranygombbal jutalmazott

A pillanat, amikor a magyar Hungary’s Got Talentben először arannyá változott az egész stúdió. Csuja Imre nyitotta a sort, az Infusion trió pedig rögtön bejutott az élő adásba.

Őrületes izgalmak! Ezen a héten valamelyik Got Talent-es produkció megkapja az arany gombnyomást!

Az a nevező, akinél valamelyik zsűritag rátenyerel az arany színű varázsgombra egyenes ágon bejut a mindent eldöntő döntőbe. A különleges gombot minden zsűritag csak egyszer sütheti el a HGT során. Legelőször Csuja Imre érezte úgy, hogy annak, amit látott, mindenképp a döntőben a helye. De vajon ki vagy kik lehetnek a szerencsések? Szombaton 20:00 órától kiderül az RTL Klub műsorán!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való