Fókusz

A Got Talent zsűritagja aranygombbal jutalmazott

Hubai AntalHubai Antal

2015. október 26. 15:59

A pillanat, amikor a magyar Hungary’s Got Talentben először arannyá változott az egész stúdió. Csuja Imre nyitotta a sort, az Infusion trió pedig rögtön bejutott az élő adásba.

A trió az interjúkor kivételesen duóra zsugorodott, mivel Nándor egy wellnesszállodában pihente ki a hét fáradalmait, a mindig humorizáló Mihály és Izsák viszont így is hozták a formájukat. A fiúk először cégeknek készítettek elektromos hangszerekkel zenéket, aztán egy kávézó-étterem megnyitóra álltak össze először. Az improvizációs buli után egyre komolyabban vették a zenélést és világslágereket kezdtek el átdolgozni. Calvin Harris, Rihanna, a Maroon 5, David Guetta és több magyar népdal is áldozatul esett. Úgynevezett looper zenekar, ami azt jelenti, hogy amit előadnak, azt rögzítik, visszajátsszák és közben már mást játszanak a hangszereken.

Igazi 20 ezrest majd kártyapaklit vett ki egy tablettből, majd elképesztő kártyatrükkel kápráztatta el a nézőket és a zsűrit a humorista, Badár Sándor fia. Tamás a bűvészkedés mellett kommunikáció és média szakon tanul főiskolán. Filmrendező szeretne lenni, újságcikkeket ír és fotóz. Számos nemzetközi versenyt megnyert vagy második lett, emellett pedig készül a bűvész Európa és világbajnokságra.

A zsűritagok is kellemetlenül érezték magukat, amikor Rékasi Károly és Détár Enikő lánya, Eszter először énekelni kezdett majd pedig táncolni. Eszter jelenleg Amszterdamban tanul, vizsgaidőszaka van, PHD-re készül és hiába kerestük, nem sikerült elérnünk. Megkerestük szüleit is, Rékasi Károly nem szeretett volna nyilatkozni, Enikő viszont kameránk elé állt.
#Fókusz#aranygomb#zsűri#csuja imre#hungary's got talent#infusion#détár enikő#badár sándor#badár tamás

Címlapról ajánljuk