A Konyhafőnök

BEST OF: Ezek voltak A Konyhafőnök casting legfurcsább ételei

rtl.hurtl.hu

2022. május 8. 8:00

Nyers csirkeláb, dezodorral megégetett krumplikád vagy éppen tapétaragasztóra hajazó mártás? A zsűrinek megdöbbentő tányérokkal kellett szembesülnie a bemutatkozó ételek kóstolásakor. Most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat.

A casting adásokat követően sem ért véget a sokkoló tányérok születése. A meglepetés alapanyagok, az idő csökkenése és a zsűri szigorú tekintete sokakat kizökkentett. Ennek pedig nagyon sokszor ámokfutás, trancsírozás és összecsapott ételek lettek a következményei.

A harmadik napon például a libamellek beirdalása, majd ezt követően a hal kifilézése okozott problémát szinte mindenkinek. A séfek persze gondosan körbejárták a versenyzők pultjait, hogy kiszúrják a kétes elemeket.


Persze, nem minden szólt csak a hibákról , hiszen akadtak olyan alkotások is, amelyek levették a lábukról a zsűri tagjait. A negyedik napon például a kamra és a hűtő kincsei feladat pár hobbi szakácsot kifejezetten megihletett. Ha kíváncsi vagy az éttermi színvonalú tányérjaikra, akkor kattints ide!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#fördős zé#sárközi ákos#gasztro-reality#rácz jenő#best of#legjobb pillanatok#étel#kaja#undorító#durva

Címlapról ajánljuk