A Konyhafőnök VIP

Járai Máté többször is megsérült, Mardoll pánikba esett, Nelly pedig Nagy Ervinnel csipkelődött

rtl.hurtl.hu

2022. november 14. 21:35

Sérülések, könnyek és veszekedések töltötték meg A Konyhafőnök VIP stúdióját a Tábor hetének első napján.

Járai Máténak nehezen indult a nap, mivel a főzése első perceiben Tokár Tomi véletlenül „ledöfte”, majd a saját kezét is megvágta a zöldségek aprítása közben. Még ő maga is elképedve vette tudomásul, hogy milyen irányt vett a feladat:

Olyan voltam, mint egy gyengeelméjű.

 

A főzés további része sem ment zökkenőmentesen Máté számára, ugyanis az általa megálmodott ételről kiderült, hogy még a versenyből is kieshet miatta. Azonban a színészt hiába figyelmeztette Rácz Jenő és Németh Kristóf is, Máté kitartott az ötlete mellett, és véghezvitte a tervét. Ezt Rácz Jenő nem nézte jó szemmel, emiatt arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja a színész főztjét.

Nem tudok ehhez mit hozzászólni

– Jenő elutasította Máté tányérját, amit a színész igencsak magára vett.

 

A feladattal Mardollnak is meggyűlt a baja, mert hiába tervezte meg gondosan az ételét, a zsűrinek nem tetszett a koncepciója, így újat csináltattak vele. A lány ezen kiborult és pánikba esett, így végül Ákos séfnek és Németh Kristófnak kellett megnyugtatnia.

Jó lenne, ha azt mondanák, hogy valamit jól csinálok

– vallotta be könnyek között Mardoll.

 

Nellynek is gondjai akadtak a főzés során, mivel pulttársa, Geszler Dorottya egy olyan konyhai eszközt is használt, amire Nellynek is szüksége lett volna, így nem tudott haladni a saját ételének elkészítésével, és emiatt értékes perceket vesztegetett el. Ezt perszer nem is hagyta szó nélkül.

Ő egy eszközhalmozó

– mesélte versenytársáról Nelly.

 

Nellynek a Dorottya okozta hátráltatás ellenére is sikerült teljesítenie az első feladatot, amivel előnyt szerzett a második feladatra: Nagy Ervin beállt mellé a pultba, és 10 percen keresztül leste minden kívánságát – legalábbis Nelly erre számított. Ervinnek ugyanis határozott elképzelése volt arról, hogy a színésznőnek milyen ételt kellene készítenie a pacalból, így Nelly inkább átengedte neki az irányítást:

Hagyni kell, hadd legyen férfi.

 

A főzés során a zsűri értékelése alapján Badár Sándor teljesített a leggyengébben, így neki kellett elhagyni a konyhát.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#nagy ervin#gasztroreality#sárközi ákos#Videó#rácz jenő#fördős zé#7. évad 7. rész#járai máté#fésűs nelly#mardoll#geszler dorottya#badár sándor#kieső

Címlapról ajánljuk