X-Faktor

Szeptember 7-én indul az X-Faktor 2024-es évada

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 16. 8:00

Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2024-ben visszatér, és a megújult mentorgárda mellett még rengeteg újdonságot tartogat a szuper erős évad. 

Szeptember 7-én, szombaton 20 órakor elstartol az X-Faktor 2024-es évada (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) az RTL-en. Az új időszámítás új mentorcsapattal és két műsorvezetővel indul. Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán a Válogató adások alatt döntenek arról, hogy kik jussanak idén a Táborba. A mentoroknak 2024-ben sem lesz könnyű dolga, mert idén is rengetegen jelentkeztek, és vállalkoztak arra, hogy bizonyítsák a tehetségüket. Az énekesek és a csapatok mindent meg is tesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat. Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán pedig a legtehetségesebb, legkarakteresebb, legérdekesebb előadókat keresik.

Miller Dávid és Pápai Joci, az X-Faktor 2024 műsorvezetői a színpad mögött faggatják majd a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik a Tábor, ami tartogat még meglepetéseket.  

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és csapat a legjobbat szeretné kihozni magából.

X-Faktor szeptember 7-től szombat esténként 20 órától az RTL-en. Az adások visszanézhetőek az RTL+ platformon.

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/xfaktor
https://www.facebook.com/xfaktorhungary
https://www.instagram.com/xfaktorhun/
https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

#X-Faktor#tehetségkutató#miller dávid#gáspár laci#11. évad#tóth andi#valkusz milán#pápai joci#majoros péter#majka

Címlapról ajánljuk